"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΠΑ: Είναι ο Rick Perry ο κρυφός άσος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ;



Του James P. Tucker Jr. - American Free Press (AFP) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Είναι ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Τέξας Rick Perry, ο υποψήφιος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για τις προεδρικές εκλογές του 2012; Η σκοτεινή οργάνωση των παγκοσμιοποιητών συναντήθηκε φέτος κρυφά πίσω από κλειδωμένες πόρτες από 9 έως 12 Ιουνίου, στο St Moritz της Ελβετίας, και το AFP ήταν εκεί.
Δεν είναι κάτι καινούργιο για την Λέσχη να «αξιοποιεί» κυβερνήτες πολιτειών σε ανώτερες θέσεις. Ο Μπιλ Κλίντον κάποτε ήταν ο σκοτεινός κυβερνήτης του Αρκάνσας - μιας πολιτείας με ισχυρή επιρροή από τους Rockefeller από την εποχή του κυβερνήτη Winthrop Rockefeller. Ως κυβερνήτης, ο Κλίντον παρευρέθηκε στην πρώτη του συνεδρίαση της Bilderberg το 1991 και περίπου ένα χρόνο αργότερα εξελέγη πρόεδρος.
Όπως ο Κλίντον, έτσι και ο Perry έχει παρακολουθήσει μια συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Τον Ιούνιο του 2007 ο Perry παρακολούθησε την συνεδρίαση της Bilderberg στην Κωνσταντινούπολη, αποδεχόμενος την υποχρέωση να κρατήσει μυστικότητα για όσα συζητήθηκαν και να ακολουθήσει τις διαταγές. Εκείνη την εποχή, τον Perry συχνά τον επέκρινε, ο ανεξάρτητος Τύπος.
Οι εικασίες ότι ο Perry είναι ο άσος στο μανίκι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι εμπνευσμένες από το σημερινό πολιτικό κλίμα, το οποίο σε μεγάλο βαθμό μπορεί να φανεί από το γεγονός ότι ο Perry είναι ένας παλιός και ακλόνητος υποστηρικτής της NAFTA και των σχετικών έργων προετοιμασίας που ανοίγουν τον δρόμο για την - υποστηριζόμενη από την Bilderberg - δημιουργία της Βορειοαμερικανικής Ένωσης (NAU), η οποία θα συγχωνεύσει τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό.

Η Bilderberg δείχνει να ‘ανησυχεί’ για το βαρετό τομέα των Ρεπουμπλικανών υποψηφίων για την προεδρία. Ένας από τους σημερινούς υποψηφίους, ο πρώην κυβερνήτης της Georgia, ο Newt Gingrich, είπε κάποτε στο AFP, ότι ποτέ δεν έλαβε μέρος και ποτέ δεν θα συμμετάσχει στις συναντήσεις της Bilderberg ή της Τριμερούς Επιτροπής, αν και ο Gingrich παραμένει ένθερμος οπαδός της παγκοσμιοποίησης, παρ 'όλα αυτά.

Ο Πρόεδρος Ομπάμα, όπως το AFP ανέφερε, είναι ένα εργαλείο της Bilderberg. Είχε παρευρεθεί στη συνάντηση της Bilderberg το 2008 στο Chantilly της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, λίγο πριν κερδίσει το 2008 το χρίσμα των Δημοκρατικών.
Αλλά το να έχεις έναν δημοκρατικό υποψήφιο δεν αρκεί, καθώς στην Bilderberg αρέσει να έχει δύο δικά της άλογα στην κούρσα για το Λευκό Οίκο.
Αγαπημένος της Bilderberg, είναι και ο Mitt Romney, ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης. Ως κυβερνήτης, ο ίδιος επέβαλε ένα είδος υποχρεωτικής μεταρρύθμισης της υγειονομικής περίθαλψης κάτι που αρέσει στην Bilderberg. Ως προεδρικός υποψήφιος, βέβαια, ο Romney άλλαξε ξαφνικά και προσπαθεί να εξηγήσει πώς τώρα είναι αντίθετος. Έτσι, είναι απίθανο να είναι υποψήφιος. Τα υπόλοιπα ονόματα είναι επίσης αδύναμα, αλλά κάθε υποψήφιος μπορεί να εκλεγεί αν η χώρα παραμένει σε ύφεση, κάτι που η Bilderberg έχει σχεδιάσει.
Έτσι, φέρτε τον Perry για να «σώσει την παρτίδα» προς χάριν του διεθνισμού.
Το 2007, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον τοπικό Τύπο κατά την επιστροφή του από την Τουρκία, ο Perry επέμεινε ότι τα ‘παιδιά’ της Bilderberg κάνουν καλή δουλειά και οι Αμερικανοί θα πρέπει να είναι ευγνώμονες (δες βίντεο στο τέλος).
Αλλά ο Perry εμφανίστηκε να είναι σε σύγχυση όταν ρωτήθηκε για το Νόμο Logan, ο οποίος απαγορεύει τις συνεδριάσεις που λαμβάνουν χώρα μεταξύ κυβερνητικών αξιωματούχων και απλών πολιτών, να κάνουν δημόσια πολιτική, εκτός εάν αυτές θα διεξάγονται δημόσια, όχι πίσω από κλειδωμένες και φυλασσόμενες πόρτες, όπως συμβαίνει στις ετήσιες συναντήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Οι εχθροί του Νόμου Logan υποστηρίζουν ότι πέρασε το 1789, οπότε είναι "ξεπερασμένος". Γι 'αυτό, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ron Paul απαντά ότι, αν δεν έχει καταργηθεί, παραμένει ο νόμος. Και μάλιστα, έχει τροποποιηθεί και ενισχυθεί κατά τη διάρκεια των ετών, και ειδικά μέσα στον 20ο αιώνα.
Ο Paul έχει ζητήσει την ποινική έρευνα για το ταξίδι του Perry για την συνεδρίαση της Bilderberg. "Αυτές οι πληροφορίες για το άτομό του σημαίνει ότι παραβίασε το Νόμο Logan και συμμετείχε. . . Είμαι απλά εντυπωσιασμένος που αυτό αναφέρεται στα συνήθη μέσα μαζικής ενημέρωσης - νομίζω ότι είναι αρκετά ενθαρρυντικό», είπε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή, προσθέτοντας ότι η συμμετοχή του Perry ήταν «ένα σημάδι ότι εμπλέκεται στη διεθνή συνωμοσία».
Η Bilderberg στηρίζει τη NAU (North American Union) η οποία υποστηρίζει ότι θα σβήσει τα σύνορα μεταξύ Μεξικού, Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά. Το σχέδιο είναι να επεκτείνει την «Ένωση» σε όλο το Δυτικό Ημισφαίριο, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία «Αμερικανική Ένωση», παρόμοια με την Ευρωπαϊκή Ένωση που αποτελεί την αποστράγγιση του ένδοξου παρελθόντος της Ευρώπη, με την Ελβετία, όπου έλαβε χώρα η συνάντηση της Bilderberg το 2011 – να τα καταφέρνει καλύτερα, επειδή δεν είναι ούτε μέλος της ΕΕ, ούτε μέλος του ΝΑΤΟ.
Η Bilderberg, θέλει η ύφεση στις ΗΠΑ να συνεχιστεί σε όλο το 2012 και οι τιμές του πετρελαίου να παραμείνουν υψηλές και να αυξηθούν περαιτέρω. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τον Ομπάμα πρόεδρο μίας θητείας. Και σε αυτό το σημείο εμφανίζεται το «άλλο άλογο» της Bilderberg, καλλωπισμένο και έτοιμο ως άσσος στο μανίκι.
Δείτε το βίντεο για το τι λέει για την Bilderberg ο Perry:

Παρουσιαστής: Εντάξει, αυτή είναι η Μπρίτζετ. Έχεις καμία ερώτηση για τον Rick Perry; Μπρίτζετ;
Bridget: Ναι, Stan, ευχαριστώ που πήρατε το τηλεφώνημά μου. Ψάχνω για έναν υποψήφιο που είναι πραγματικά πρόκειται κάνει αυτά που λέει, έτσι θέλω να μάθω πώς ο κυβερνήτης Perry δικαιολογεί την συμμετοχή του σε μια συνάντηση της Bilderberg και, επίσης, στην έρευνα που έκανα, έχω διαβάσει ότι ενδιαφέρεται για την ένωση του Καναδά , των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού και την εισαγωγή αντί για το νόμισμά μας του γνωστού ως "Amero". Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, νομίζω ότι η κυριαρχία μας είναι σε κίνδυνο.
Rick Perry: Συμφωνώ μαζί σας εκεί. Ούτε εμένα μου αρέσει. Και υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μιλήσατε το οποίο έχει κάποια αλήθεια. Είχα προσκληθεί από ένα πρόσωπο να πάω σε μια συνάντηση της Λέσχης Bilderberg και βρήκα ότι είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα ανθρώπων. Δεν έχω ακόμα καταλάβει γιατί θέλουν να κρατήσουν μυστικά αυτά που λένε. Μίλησα για την ενεργειακή βιομηχανία στην Αμερική, όταν ήμουν εκεί και δεν ξανά προσκλήθηκα και αυτό ήταν πριν από πέντε χρόνια, οπότε υποθέτω εγώ δεν εντυπωσίασα κανέναν από αυτούς.
James Tucker και Alex Jones εναντίον Rick Perry:

http://redskywarning.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου