"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

“Καφκική” δίκη για τον Χοντορκόφσκι

Περίπου πενήντα πολιτικές προσωπικότητες της Βρετανίας και της Γαλλίας έστειλαν υπόμνημα συμπαράστασης για το φυλακισμένο Ρώσο, πρώην μεγιστάνα, Μιχαήλ Χοντορκόφσκι.
Το υπόμνημα απευθύνεται στον ρώσο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τον προτρέπει να εξασφαλίζει μια δίκαιη δίκη στον Χοντορκόφσκι. Υπογράφεται από τους πρώην υπουργούς Εξωτερικών Γαλλίας και Βρετανίας, Ιμπέρ Βεντρίν, Μπερνάρ Κουσνέρ, Ντέηβιντ Μίλιμπαντ και Μάλκολμ Ρίφκιντ. Επίσης, από τον φιλόσοφο και συγγραφέας Αντρέ Γκλικσμάν και τον πρώην υπουργό Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Αλεν.
Για αύριο, Τετάρτη, είναι προγραμματισμένη η έκδοση απόφασης στη δεύτερη κατά σειράν δίκη με κατηγορούμενο τον Χοντορκόφσκι. Ένας από τους συνηγόρους του, ανέφερε ότι «φοβάται το χειρότερο» για τον πελάτη του, στο τέλος μιας «καφκικής» δίκης, που «ενορχηστρώθηκε» από τον ισχυρό άντρα στη Ρωσία, τον πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Αντικειμενικοί παρατηρητές», καταλήγει το υπόμνημα, «συμφωνούν ότι οι διώξεις αυτές είναι άδικες και στερούνται νομικής θεμελίωσης, κάτι που κλονίζει την εμπιστοσύνη στο ρωσικό σύστημα του δικαίου». «Η έκβαση της δίκης των Χοντορκόφσκι-Λεμπέντεφ προσδοκούμε να σφραγίσει την κυριαρχία του δικαίου στην Ρωσία την οποία κυριαρχία, άλλωστε, εγγυάται και το ρωσικό Σύνταγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου