"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ένοπλοι ισλαμιστές στην Σουηδία

Ένοπλοι ισλαμιστές βρίσκονται στην Σουηδία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Aftonbladet, η οποία επικαλείται έρευνα της εθνικής Αστυνομίας Ασφάλειας της χώρας.
Ο αριθμός τους υπολογίζεται σε διακόσιους. Το 80% των ενόπλων εκτιμάται ότι ανήκει σε διάφορα δίκτυα, ενώ κάποιοι από τους υπόλοιπους έχουν διασυνδέσεις με το εξωτερικό.
Η έκθεση, η οποία διενεργήθηκε μετά από εντολή της κυβέρνησης για να εξετάσει την έκταση της ακραίας ισλαμιστικής δράσης στη χώρα, αναμένεται να δημοσιοποιηθεί επισήμως αύριο Τετάρτη.
Στο μεταξύ, η Αστυνομία Ασφαλείας συνεχίζει την έρευνα για την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε το Σάββατο στο κέντρο της Στοκχόλμης. Χθες Δευτέρα, η Αστυνομία Ασφαλείας ανακοίνωσε ότι στις έρευνές της θα συνδράμει το FBI.
Ο επικεφαλής του Σώματος, Άντερς Ντάνιελσον, δήλωσε σήμερα ότι οι αρχές επιδιώκουν να πληροφορηθούν που εκπαιδεύτηκε ο καμικάζι πριν από την επίθεση.
"Η Αστυνομία Ασφαλείας ερευνά στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν και στη Σομαλία", είπε στη σουηδική τηλεόραση ο Ντάνιελσον.
Η Σουηδία συνεργάζεται επίσης με τις βρετανικές αρχές καθώς ο δράστης είχε ζήσει και σπουδάσει εκεί. Η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι του στο Λούτον, στο βόρειο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου