"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ειδήσεις Ίντερνετ:
Πριν λίγες μέρες είχε γραφτεί πως ο αντικαταστάτης του gamato.info θα είναι σύντομα κοντά μας και σήμερα επιβεβαιώθηκε αφού το igamato.info πλέον λειτουργεί.
Στη κεντρική σελίδα υπάρχει το εξής μήνυμα από τους διαχειρηστές: Hello! we are back! Σε απάντηση όλων όσων γράφτηκαν, ακούστηκαν, διαδόθηκαν, και συζητήθηκαν ΝΑΙ όλα είναι αλήθεια το iGαμάτο είναι και πάλι εδώ!!!!!!!!! Καλώς ορίσατε και πάλι στο ανανεωμένο iGamato.info.
Μετά τη σύλληψη των διαχειριστών του gamato.info οι αντικαταστάτες ξεκαθαρίζουν τη θέση τους με το μήνυμα που ακολουθεί, το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας ως disclaimer και αναφέρει: Κανένα από τα αρχεία που εμφανίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον server. Οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά απο τους χρήστες αυτής της ιστοσελίδας. Οι διαχειριστές τις ιστοσελίδας iGamato.info δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθηνοι για αυτά που δημοσιεύονται από τους χρήστες, ούτε για οποιαδήποτε αλλη ενέργεια τους. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα iGamato.info για να διανέμετε ή να κατεβάζετε οποιοδήποτε υλικό εφόσον δεν έχετε τα νόμιμα δικαιώματα για να πράξετε κατ΄ αυτόν τον τρόπο, εκτός εαν σας το επιτρέπει η νομοθεσία της χώρας σας. Είναι κατ εξοχήν δική σας ευθύνη να τηρήσετε αυτούς τους όρους. Με την εγγραφή σας και χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα iGamato.info, εικάζεται οτι εσείς σαν χρήστης έχετε διαβάσει, καταλάβει και συμφωνήσει σε όλους τους όρους και της προϋποθέσεις που έχουν οριστεί από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας αυτής.
Aπό τη πρώτη κιόλας μέρα το site έφτασε τους 10.000 χρήστες, φτάνοντας το ανώτατο όριο που υπάρχει για τις εγγραφές.
Για το i – live.gr Γ. Βαγγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου