"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Αιχμές Δήμητρας κατά του Γ. Παπανδρέου


Αιχμές για τη σημερινή κατάσταση στη χώρα άφησαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη, στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε χθες στο Α' Νεκροταφείο για τη συμπλήρωση των 14 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Στο μνημόσυνο παρέστη ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και τα αδέλφια του Νίκος και Αντρίκος, ο αδελφός του Ανδρέα Παπανδρέου, Γιώργος, υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Ραγκούσης, Νίκος Σηφουνάκης, Δημήτρης Ρέππας, Κώστας Λαλιώτης, Τηλέμαχος Χυτήρης, Φίλιππος Πετσάλνικος, Γιώργος Κατσιφάρας, Νίκος Αθανασάκης, Σωκράτης Ξυνίδης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Ντίνα Μπέη και Γιάννης Μίχας.
Σχολιάζοντας τη σημερινή κατάσταση στη χώρα η Δήμητρα Λιάνη επιχείρησε να "βγει από αριστερά" στην κυβέρνηση αναφέροντας ότι στον τάφο του Α. Παπανδρέου γράφει "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", για να προσθέσει πως ο Ανδρέας "έκανε έναν λαό περήφανο που δεν γονάτισε στα ξένα συμφέροντα και δεν ενέδωσε σε ξένους εκβιασμούς". Αν ζούσε σήμερα, συμπλήρωσε, ο ελληνικός λαός δεν θα περνούσε αυτή τη δοκιμασία.
Μεταξύ άλλων, ο πρώην γραμματέας και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης είπε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου στις ιδέες και στη ζωή είναι πάντοτε οδηγός και όσο πιο δύσκολη είναι η στιγμή τόσο πιο πολύ τον σκέφτεται.

ΑΔ. ΤΥΠΟΣ.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΝΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ......
ΚΑΙ ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου