"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

«Εξω τώρα τα λαμόγια από την παραλία, να κάνει τη δουλειά της η αστυνομία» φώναζαν κάτοικοι του Ελληνικού, ο δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και εργαζόμενοι στον δήμο που βρέθηκαν την Παρασκευή το βράδυ έξω από τη Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας για να διαμαρτυρηθούν «για τα νυχτερινά κέντρα που λειτουργούν παράνομα στην πλαζ του Αγίου Κοσμά με την ανοχή της αστυνομίας», όπως υποστήριζαν.
Και ο
 «Καλλικράτης» στο στόχαστρο των δημοτών του Ελληνικού, που διαδήλωσαν 
την Παρασκευή Και ο «Καλλικράτης» στο στόχαστρο των δημοτών του Ελληνικού, που διαδήλωσαν την Παρασκευή Την αγανάκτησή τους για τη στάση της αστυνομίας αλλά και τη συνένωση του δήμου τους με τον Δήμο Αργυρούπολης, όπως προβλέπεται με το σχέδιο «Καλλικράτης», εξέφρασαν και με το πανό που κρατούσαν, το οποίο έγραφε: «Ντροπή σας! Αφήνετε τα λαμόγια στην παραλία - Καταργείτε τον Δήμο Ελληνικού». Υποστήριξαν ότι είναι «ανέντιμο» να καταργείται ένας δήμος που έχει επανειλημμένως σφραγίσει τα παράνομα νυχτερινά κέντρα στην παραλία του Αγίου Κοσμά. «Το πρωί ο δήμος τα σφραγίζει και το βράδυ λειτουργούν, αφού η αστυνομία δεν κάνει τη δουλειά της» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ελληνικό. Η παραλία, όπου κάποτε κάναμε μπάνιο, τώρα έχει περιφραχτεί με κάγκελα και την έχουν καταλάβει με το έτσι θέλω οι "μεγαλοκαρχαρίες" που λειτουργούν τα νυχτερινά κέντρα. Μεγαλύτερη αγανάκτηση όμως μας προκαλεί η στάση της αστυνομίας και της κυβέρνησης που τους το επιτρέπει, αγνοώντας τις συνεχείς διαμαρτυρίες εμάς των κατοίκων της περιοχής και του δήμου», είπε στην «Ε» η 71χρονη Ελβίρα Τουμάση, κάτοικος της περιοχής.
Ακόμα αναφέρθηκαν και στην απομάκρυνση του νυχτερινού κέντρου «Φαντασία» από την παραλία του Αγίου Κοσμά στις 12/5 -παρουσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη- κάνοντας λόγο για κίνηση εντυπωσιασμού καθώς μόλις χίλια μέτρα πιο κάτω τα παράνομα νυχτερινά κέντρα και η πίστα καρτ λειτουργούν κανονικά! «Δεν πιάνει η "Φαντασία" -ώς πότε η κοροϊδία», «Η "Φαντασία" ήταν κοροϊδία -να πάτε να κλείσετε της νύχτας τη μαφία» φώναζαν.
Δυστυχώς, αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων, που έγινε δεκτή στην Αστυνομία, δεν εισέπραξε καμιά δέσμευση ως προς το αίτημά τους. Ο δήμαρχος Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης, ο οποίος συνεχίζει την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 29 Απριλίου αντιδρώντας στον «Καλλικράτη», είπε ότι αν η αστυνομία δεν δράσει σύντομα για την απομάκρυνση των νυχτερινών κέντρων, θα το πράξει ο ίδιος ο δήμος μέσα στην βδομάδα με απορριμματοφόρα. *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου