"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Παιχνίδι με τον εκλογικό νόμο

Την ώρα που η χώρα διέρχεται δύσκολες ώρες, όπως επεσήμανε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας και λαμβάνονται πρωτοφανή, ακραία, μέτρα στην οικονομία, το ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις, τα «εκλογομαγειρεία» της κυβέρνησης βρίσκουν το χρόνο και την ευκαιρία να ασχοληθούν με την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ώστε να είναι «κομμένος και ραμμένος» στα μέτρα του ΠΑΣΟΚ. Προχωρούν, όμως, έτσι, σε επικίνδυνα παιχνίδια με τους θεσμούς.
Μπορεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου να έδωσε εντολή στον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών να «παγώσει» επ΄αόριστον την κατάθεση του νέου εκλογικού νόμου, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει νέες εσωκομματικές τριβές και αντιδράσεις βουλευτών, που θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο το ήδη αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση, ωστόσο οι μεθοδεύσεις αυτές μόνο καλών προθέσεων δεν μπορεί να είναι, ιδιαίτερα στην υφιστάμενη κρίσιμη συγκυρία.
Εφόσον το Μαξίμου έχει επιλέξει να «παίξει» το σενάριο του εκλογικού νόμου και της καθιέρωσης λίστας υποψηφίων, σε συνδυασμό με τον ανασχηματισμό και την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, με στόχο να λειτουργήσει εκφοβιστικά σε βουλευτές και στελέχη, αυτό δεν είναι ούτε σοβαρό, ούτε υπεύθυνο, ώστε να γίνει αποδεκτό.
Η αλλαγή του εκλογικού συστήματος, πολύ περισσότερο υπό τις σημερινές συνθήκες, με τη δραματική κατάσταση που βρίσκονται η χώρα και οι πολίτες, είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίο θα πρέπει να συζητηθεί στην ώρα του, με υπευθυνότητα και με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση, αλλά χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, ούτε στο εσωκομματικό πεδίο, ούτε προς την κατεύθυνση του «δολώματος» συνεργασίας με τα μικρά κόμματα, με τη μείωση του κατωφλίου 3% για είσοδο στη Βουλή.
Το περιώνυμο γερμανικό ή όποιο άλλο μοντέλο επιλεγεί, μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο, αρκεί να αποτελέσει προϊόν διαλόγου και συναινετικών διαδικασιών και όχι μέρος ενός πολιτικού παιχνιδιού προς όφελος της κυβέρνησης, ενώ είναι αναγκαία και η αποδοχή της πρότασης του προέδρου της ΝΔ για τη μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 200, όπως απαιτούν οι δύσκολες περιστάσεις.

Υ.Γ.  Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ !
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου