"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Σχέδιο κατατρομοκράτησης;

Αρκετοί κυβερνητικοί παράγοντες φαίνεται να πιστεύουν ότι, ο αποτελεσματικότερος και παραγωγικότερος τρόπος για την αντιμετώπιση των δημοσιονομικών προβλημάτων, είναι η κατατρομοκράτηση του λαού, ώστε να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις του και να αφεθεί, έρμαιο, στους σχεδιασμούς και στις ορέξεις των εγχωρίων και ξένων αρπακτικών...
Επί 8 μήνες τώρα, δεν περνάει ούτε μία μέρα χωρίς κατατρομοκράτηση της ελληνικής κοινωνίας:
1. Καθημερινή κατατρομοκράτηση -με "διαρροές", "αυτοδιαψεύσεις", "υπαναχωρήσεις", "νέες διαρροές" και νέες "εξαγγελίες"- για την αντιασφαλιστική λαίλαπα, στην οποία συμπράττει, ως άθλιος ουραγός και η κυβέρνηση που δεσμεύτηκε και ορκίστηκε να σταματήσει τον κατήφορο...
2. Καθημερινή κατατρομοκράτηση -επί 6 και πλέον μήνες- με ποικίλα επικοινωνιακά συστήματα, τεχνάσματα και κόλπα, για τα νέα φορολογικά μέτρα, τα οποία, τελικά, φορτώθηκαν στα συνήθη φορολογικά υποζύγια - με παράλληλες ανακοινώσεις περί φοροφυγάδων κ.τ.λ.
3. Καθημερινή κατατρομοκράτηση, επί 7 μήνες, για τα εισοδηματικά, για τις αυξήσεις που έγιναν μειώσεις, για τα επιδόματα που κόπηκαν, για τα δώρα που καταργήθηκαν, για τις συντάξεις που λεηλατήθηκαν, για το ΛΑΦΚΑ που επανήλθε, για τον 13ο και 14ο μισθό, για τις υπερωρίες κ.λπ. κ.λπ.
4. Κατατρομοκράτηση για τα εργασιακά, που δεν έμεινε και δεν πρόκειται να μείνει τίποτε όρθιο - οκτάωρο, συλλογικές συμβάσεις, απολύσεις, βασικό ημερομίσθιο και βασικούς μισθούς, άδειες, αργίες, μόνιμη εργασία, επιδόματα τέκνων, απεργίες κ.λπ. κ.λπ.
5. Κατατρομοκράτηση επί 8 μήνες για τα επιτόκια του δημόσιου δανεισμού, για την περιστολή της ρευστότητας, για το κλείσιμο επιχειρήσεων, για την ανεργία, για την εκδίωξή μας από την ευρωζώνη, για επιστροφή στη δραχμή, για την κερδοσκοπία των αγορών και, κυρίως, κατατρομοκράτηση για τις αξιώσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου - η εμπλοκή του οποίου, άλλωστε, αποτέλεσε επιλογή της κυβέρνησης!
Πού οδηγεί η πολλαπλή αυτή και ακατάπαυστη κατατρομοκράτηση της ελληνικής κοινωνίας;
Είναι σαφές: Καταθέσεις και κεφάλαια φυγαδεύονται από τη χώρα, οι πολίτες όλων των οικονομικών διαστρωματώσεων κουμπώνονται και κλείνουν σαν στρείδια, ακόμη και ανθούσες επιχειρήσεις αναβάλλουν κάθε επέκταση ή επενδυτική πρωτοβουλία, διογκώνεται το τουριστικό συνάλλαγμα, που, με τις υποτιμολογήσεις, δεν μπαίνει πια στην Ελλάδα, η οικοδομική δραστηριότητα συνεχώς συρρικνώνεται και οι ξένοι επενδυτές ακούνε Ελλάδα και αλλάζουν δρόμο...
Γενική παράλυση - δημόσια και ιδιωτική.
Και μόνο οι καραδοκούντες μαυραγορίτες των καρτέλ δράττονται της ευκαιρίας και της ζάλης που δημιουργεί η κυβερνητική τρομοκρατία και ανεβάζουν τις τιμές στα βασικά λαϊκά αγαθά, ώστε η πτώση της ζήτησης να μη μειώσει τα κέρδη τους!
Αυτό το κλίμα, όμως, είναι φονικό και για την κοινωνία και για τον τόπο. Εκτός και αν, για δικούς της λόγους, η κυβέρνηση το επιδιώκει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου