"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

«Μάλλον υπερβολικό» χαρακτήρισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων, Όλι Ρεν, το ενδεχόμενο να υπάρξει παύση πληρωμών από την Ουγγαρία, προσθέτοντας ότι «ουδεμία σύγκριση μπορεί να γίνει με την Ελλάδα».



«Οι πρόσφατες συγκρίσεις μεταξύ της Ουγγαρίας και της Ελλάδας είναι παραπλανητικές», δήλωσε ο κ. Ρεν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, κατά το τέλος της συνόδου της G20 στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας.


Ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, έξέφρασε την «έκπληξή του» από τις δηλώσεις αυτές, τις οποίες αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.



Ο Ευρωπαίος Επίτροπος πρόσθεσε ότι η οικονομία της Ουγγαρίας έχει εισέλθει σε τροχιά ανάκαμψης.


«Η Ουγγαρία έχει κάνει σοβαρή πρόοδο όσον αφορά τη δημοσιονομική σταθεροποίησή της», τόνισε ο Ολι Ρεν στους δημοσιογράφους στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας όπου συμμετείχε στη σύνοδο της G20.



«Τώρα η ουγγρική οικονομία βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης και έδειξε τα πρώτα σημάδια κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους. Συνεπώς οποιαδήποτε συζήτηση ότι η Ουγγαρία βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης είναι υπερβολική», τόνισε ο Όλι Ρεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου