"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Σε κατάσταση συναγερμού η Ιερουσαλήμ


Σε κατάσταση συναγερμού η Ιερουσαλήμ
Η αστυνομία περιορίζει την πρόσβαση στην Πλατεία των Τζαμιών.
Σε κατάσταση συναγερμού έχει κηρύξει την Ιερουσαλήμ η ισραηλινή αστυνομία σήμερα για δεύτερη συνεχή εβδομάδα και απαγόρευσε την πρόσβαση στην Πλατεία των Τζαμιών στην παλιά πόλη για τους μουσουλμάνους ηλικίας κάτω των 40 ετών, ανακοίνωσε εκπρόσωπός της.Η αστυνομία φοβάται μήπως ξεσπάσουν βίαιες διαδηλώσεις από Παλαιστίνιους ή Άραβες πολίτες του Ισραήλ στην ανατολική Ιερουσαλήμ, μετά την προσευχή της Παρασκευής ως αντίδραση για την αιματηρή ισραηλινή έφοδο στις 31ης Μαΐου εναντίον του στολίσκου που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.
«Οι δυνάμεις μας έχουν τεθεί σε ετοιμότητα αλλά αυτή τη φορά μόνο στην Ιερουσαλήμ», είπε ο εκπρόσωπος Μίκι Ρόζενφελντ. «Εκατοντάδες αστυνομικοί, μεταξύ τους και μεθοριακοί φρουροί, έχουν αναπτυχθεί στην παλιά πόλη» .
Μόνο οι γυναίκες και οι πιστοί ηλικίας άνω των 40 ετών, μπορούν να προσέλθουν για να προσευχηθούν στην Πλατεία, διευκρίνισε.
Η ανατολική Iερουσαλήμ που προσαρτήθηκε στο εβραϊκό κράτος μετά την κατάληψή της το 1967 στον Πόλεμο των Έξι Ημερών, είναι στο επίκεντρο της ισραηλινοπαλαιστινιακής διένεξης. Οι Παλαιστίνιοι θέλουν να την ανακηρύξουν πρωτεύουσα του μελλοντικού τους κράτους και οι Ισραηλινοί θεωρούν το σύνολο της πόλης «αιώνια και αδιαίρετη» πρωτεύουσα τους. Η προσάρτηση του αραβικού ανατολικού τομέα ουδέποτε αναγνωρίστηκε από τη διεθνή κοινότητα.
Η Πλατεία των Τζαμιών στην οποία βρίσκονται ο Θόλος του Βράχου και το Τέμενος Αλ Ακσα είναι ο τρίτος πιο ιερός τόπος του Ισλάμ, μετά τη Μέκκα και τη Μεδίνα.
Η Πλατεία αυτή (το Όρος του Ναού για τους Εβραίους) είναι ο πιο ιερός τόπος του Ιουδαϊσμού.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου