"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Σφοδρή επίθεση Παπανδρέου κατά ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ









Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε χθες στα κόμματα της Αριστεράς ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου: κατηγόρησε προσωπικά την ηγεσία του Περισσού ότι το ΚΚΕ επιθυμεί την διάλυση της χώρας αφού είναι πίσω από τον αποκλεισμό του λιμανιού του Πειραιά μέσω ΠΑΜΕ και ΠΝΟ, και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «σπέρνει τον φόβο και την ανασφάλεια στον λαό για τον μηχανισμό στήριξης» και πως «επιδίδεται σε μάχη χαρακωμάτων, μεμψιμοιρώντας χαμένος στη μετάφραση του μνημονίου».


«Δεν θα γκρεμίσετε τον καπιταλισμό γκρεμίζοντας την Ελλάδα, έχετε μεγάλες ευθύνες εσείς και τα στελέχη σας που αρνούνται να τηρήσουν αποφάσεις δικαστηρίων και παίρνετε τον νόμο στα χέρια σας» είπε ο Πρωθυπουργός απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα για το μνημόνιο κατά την «Ωρα του Πρωθυπουργού». «Νομίζετε πως οι ενέργειες των συνδικαλιστών σας προστατεύουν τις θέσεις απασχόλησης; Θέτετε υπό απειλή τις ήδη υπάρχουσες θέσεις εργασίας! Ποιους κοροϊδεύετε κυρία Παπαρήγα;».


Και συνεχίζοντας στους ίδιους υψηλούς τόνους την επίθεση, κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι το ενδιαφέρει μόνο «επικοινωνιακή προβολή της δήθεν επαναστατικότητάς του» και γυρίζει την χώρα πολλά χρόνια πίσω- κατηγορία την οποία στη συνέχεια τού την «επέστρεψε» η βραχνιασμένη χθες κ. Παπαρήγα. «Ειδικά για ό,τι κάνετε στον κλάδο του τουρισμού μέσα στην καρδιά της ευαίσθητης τουριστικής περιόδου, πρέπει να απολογηθείτε στον ελληνικό λαό».


Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε και παραδείγματα των επιπτώσεων που έχουν οι κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και της ΠΝΟ, δηλαδή των δύο συνδικαλιστικών οργανώσεων του ΚΚΕ στον τουρισμό. Οπως είπε, μια μόνο εταιρεία, η Πούλμαν Τουρς, είχε σκοπό να φέρει άλλα δύο πλοία το 2011 με 47.000 επιβάτες, οι οποίοι θα άφηναν χρήματα σε ελληνικές επιχειρήσεις, ενώ σε δειγματοληπτικό έλεγχο (77 από 450 ξενοδοχεία) καταγράφηκαν 40.000 ακυρώσεις μετά τα επεισόδια του Απριλίου και τις σκηνές στα λιμάνια. «Χάνουμε χρήματα από τις ακυρώσεις, πώς θα γεμίσουν τα ασφαλιστικά Ταμεία κυρία Παπαρήγα, από το ΔΝΤ;» κατέληξε ο Πρωθυπουργός. Λαμβάνοντας τον λόγο η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ αντέτεινε ότι «οι εργασιακές σχέσεις στην Ελλάδα δεν πρέπει να γίνουν σαν αυτές της Κίνας, της Ινδίας και ίσως και της Αφρικής», ενώ σε ό,τι αφορά την κατηγορία περί παραβίασης του Συντάγματος, υπενθύμισε στον Πρωθυπουργό ότι «οι εργάτες στο Σικάγο το 1927 και οι λαοί που πάλεψαν για το 8ωρο, για ίση αμοιβή για ίση εργασία αντρών και γυναικών, και κατάργηση της εργασίας των ανηλίκων το έκαναν κόντρα στους τότε νόμους που τα επέβαλλαν αυτά».


Εντονη όμως ήταν και η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Αλέξη Τσίπρα όταν ο τελευταίος υποστήριξε ότι επίτηδες η κυβέρνηση απέκρυψε διατάξεις του μνημονίου με τις οποίες εκχωρείται περιουσία του Δημοσίου στους δανειστές μας εάν δεν εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας.


«Είναι εντυπωσιακή η προσπάθειά σας να ανακαλύψετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν» τόνισε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο Πρωθυπουργός και διαβεβαίωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν πλήττονται η υλική και πολιτιστική περιουσία του Δημοσίου.


Αμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: «Το μνημόνιο της ομηρείας και της υποτέλειας είναι η δική σας χρεοκοπία...


Ο Γούκος ήταν άγγελος μπροστά στους δανειστές μας...» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΘΑΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΛΙΑΝΗ

ΦΟΒΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου