"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Δοκιµασία για τον Μαντέλα

Ο 92χρονος ηγέτης αποχαιρέτησε για πάντα τη 13χρονη δισεγγονή του

  ¬ Ο   Νέλσον   Μαντέλα  στο  παρεκκλήσι του  κολεγίου  όπου 
φοιτούσε η  δισέγγονή του  Ζενάνι
Ο Νέλσον Μαντέλα πραγµατοποίησε χθες µια σπάνια δηµόσια εµφάνιση στην κηδεία της δισεγγονής του Ζενάνι, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχηµα το βράδυ της 10ης Ιουνίου.
Η 13χρονη είχε πάει σε συναυλία µε την ευκαιρία της διεξαγωγής του Παγκοσµίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική και στην επιστροφή, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ανετράπη. Ο 23χρονος οδηγός του, ο οποίος είναι και συγγενής της οικογένειας, αποδείχθηκε ότι οδηγούσε σε κατάσταση µέθης και συνελήφθη µε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Εξαιτίας του θανάτου της δισεγγονής του, ο Νέλσον Μαντέλα δεν είχε παραστεί, όπως ήταν προγραµµατισµένο, στην τελετή έναρξης του Παγκοσµίου Κυπέλλου.


Ο βραβευµένος µε Νοµπέλ Ειρήνης πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, ο οποίος θα γίνει 92 ετών στις 18 Ιουλίου, µετέβη στο παρεκκλήσι του κολεγίου Σεντ Στίθιανς όπου φοιτούσε η δισεγγονή, συνοδευόµενος από τη γυναίκα του Γκράσα Μάτσελ. Το παρεκκλήσι ήταν γεµάτο από συµµαθητές της Ζενάνι, ενώ δίπλα στον Μαντέλα ήταν γνωστοί µαχητές των ανθρωπίνων δικαιωµάτων στη Νότια Αφρική, µεταξύ των οποίων και ο ελληνικής καταγωγής δικηγόρος Γιώργος Μπίζος.

Την ώρα που ακουγόταν το τραγούδι «Lean on me» από τη χορωδία του Σοβέτο, έγινε προβολή φωτογραφιών της κοπέλας  σε πολλές από αυτές ήταν αγκαλιά µε τον προπάππο της. Διαβάστηκε επίσης ένα µήνυµα της µητέρας της Ζενάνι Ζολέκα Μαντέλα, στο οποίο ανέφερε ότι θα ήθελε να είχε κάνει περισσότερες χάρες στην κόρη της, «να την αφήσω να κοιµάται πιο πολύ και να µακιγιάρεται, να τη φιλάω και να την αγκαλιάζω πιο συχνά».

Ακολούθησε η κηδεία που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η Ζενάνι που είχε συµπληρώσει τα 13 της χρόνια στις 9 Ιουνίου ήταν ένα από τα οκτώ δισέγγονα του Μαντέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου