"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Αγνοείται η 16χρονη θαλασσοπόρος

Μια 16χρονη Καλιφορνέζα που επιχειρούσε να κάνει μόνη της το γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό σκάφος αγνοείται στον Ινδικό Ωκεανό.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αμερικανικού δικτύου ABC News, η νεαρή Άμπι Σάντερλαντ επικοινώνησε για τελευταία φορά, μέσω δορυφορικού τηλεφώνου, με ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης της αποστολής της γύρω στις 16:00 χθες (ώρα Ελλάδας) και είπε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα.
«Προσπαθούμε ακόμη να οργανώσουμε τη διάσωση», ανέφερε ο αδελφός της, Ζακ, στο ραδιοφωνικό σταθμό KNX του Λος Άντζελες.

«Δύο σκάφη κατευθύνονται προς τα εκεί. Το ένα απέχει 40 ώρες, το άλλο 48 και για αυτό προσπαθούμε να δούμε εάν υπάρχει κάποιος γρηγορότερος τρόπος για να φτάσουμε στο σημείο», πρόσθεσε.

Λίγο μετά το τηλεφώνημα η 16χρονη, που είχε αναχωρήσει από την Καλιφόρνια με το σκάφος Wild Eyes τον περασμένο Ιανουάριο ενεργοποίησε δύο ραδιοφάρους. Όμως δεν επικοινώνησε ξανά και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τύχη της.
Την Τετάρτη η Σάντερλαντ είχε γράψει στο μπλογκ της ότι επί μερικές ημέρες ο καιρός ήταν άσχημος και χρειάστηκε να μπαλώσει ένα από τα πανιά. Ταυτόχρονα αντιμετώπιζε πρόβλημα και με τη σύνδεσή της στο Ίντερνετ.
Η Σάντερλαντ ήλπιζε να γίνει η νεότερη ιστιοπλόος που θα έκανε τον περίπλου της γης χωρίς στάση όμως έχασε το ρεκόρ καθώς αναγκάστηκε να πιάσει λιμάνι στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής για να επισκευάσει το σκάφος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου