"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ιδού που μας κατάντησαν οι πολιτικοί μας


zitianaΗ αλήθεια να λέγεται: Ετσι που κατήντησαν την εθνική οικονομία ΟΛΟΙ οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας από το 1975 μέχρι σήμερα – αρχής γενομένης, βεβαίως και κυρίως, από τον Ανδρέα Παπανδρέου που για να κάνει τον «καλό Σαμαρείτη» τίναξε τα Ταμεία στον αέρα, ενώ καταχρέωσε την χώρα στους ξένους δανειστές – ευχής έργον είναι, έστω και υπό τους εξοντωτικούς όρους που ήδη μας ανηγγέλθησαν (…και έπεται συνέχεια) που μας στηρίζουν οι Βρυξέλλες και το ΔΝΤ.
Εστω κι έτσι είναι δυνατόν να επιβιώσουμε πτωχοί βέβαια αλλά θα ζήσουμε. Εστω κι αν σταδιακώς αποσκελετωθούμε, καθώς το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στήριξης και το ΔΝΤ δεν χαρίζονται, θα μας πιουν το αίμα στην κυριολεξία, αγαπητοί μου φίλοι.
Εστω κι αν η πολιτική αβελτηρία και οι ατασθαλίες των πολιτικών που μας κυβέρνησαν μας οδήγησαν στο σημερινό οικονομικό τούνελ, με αποκορύφωμα να μας κυβερνά, τώρα, ένα άτομο μειωμένης πολιτικής οντότητος, έρμαιο ουσιαστικώς ξένων κέντρων εξουσίας, ας λέμε και μη χειρότερα!…
Διότι πολύ φοβούμαι ότι έτσι που μας έμπλεξε ο κάθε άλλο παρά επαρκής πολιτικός ηγέτης Γιώργος Παπανδρέου, με την αναιμική πλέον δικαιολογία «εγώ δεν φταίω» ή «η Νέα Δημοκρατία τα βούλιαξε όλα» πολύ φοβούμαι λέγω ότι όχι μόνον θα επιστρέψουμε σε μετακατοχικούς όρους επιβίωσης, αλλά θα γονατίσουμε και σε όλα τα άλλα μέτωπα.
Βλέπω, το ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ Αιγαίο να πέφτει στην μοιρασιά με την εξ Ανατολών γείτονα. Βλέπω το Σκοπιανό να έχει ΗΔΗ «κλείσει» με την γνωστή επωνυμία,  για το γειτονικό ψευδοκρατίδιο, (δηλαδή «Μακεδονία») δημιουργουμένων, πλέον, των επαρκών προϋποθέσεων να διεκδικήσει εθνικά και εδαφικά δικαιώματα στην δική μας, την πραγματική Μακεδονία κι ακόμη βλέπω να αποδοθούν δικαιώματα στους Αλβανούς (και) στην υπόλοιπη Ηπειρο (η Βόρειος Ηπειρος από πολλού ως γνωστόν έχει αρπαγεί), βλέπω διάφορα. Ακόμη βλέπω και την Θράκη να μας… κουνάει το μαντήλι.
Εύχομαι (και να εύχεσθε) να βλέπω απλώς στον ύπνο μου αυτούς τους εφιάλτες αλλά τι να κάνω; Δεν πρέπει να σας μιλήσω; Όπως, επίσης, να μην σας πω ότι βλέπω μπροστά μου τον άλλο εφιάλτη, ότι καραδοκεί και ο Εβραίος (δηλαδή το Ισραήλ) για να βάλει πόδι σε νησιά μας – επί τούτου έγραψε προ ημερών η εφημερίδα μας – ίσως και στην Κρήτη με την πρόφασι του γνωστού «θέματος» της αυτονομίας, βλέπω, βλέπω, βλέπω!..
Διότι έτσι που είμαστε, τώρα, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΩΣ ΕΠΑΙΤΕΣ και με το ηθικό μας στο ναδίρ, γιατί να μην εγερθούν, πανταχόθεν, οι γνωστοί και άγνωστοι εχθροί της  Ελλάδας; Εδώ καραδοκούσαν σε άλλες εποχές, τώρα θα μας λυπηθούν; Αστεία πράγματα!
Πολύ περισσότερο από την στιγμή που, ας μην γελιόμαστε, ΟΥΔΕΙΣ εκ των ξένων, ισχυρών, ηγετών είναι (πραγματικά) διατεθειμένος, έστω και ένας, να βοηθήσει τον Ελληνα. Κάθε ένας και όλοι μαζί, με τον άλφα ή βήτα τρόπο, θέλουν κάτι από την ήδη κουρελιασμένη υπόστασι της Ελλάδας.
Και έχουν προκύψει όλα τούτα επειδή, επί 35 ολόκληρα έτη, δεν βρέθηκε ένας, έστω κι ένας, πραγματικός Ελληνας ηγέτης να βοηθήσει πραγματικά την Ελλάδα μας. Ούτε με την εξόρυξι του τεράστιου ορυκτού μας πλούτου, ούτε συνάπτοντας επωφελείς συμμαχίες με άλλες ξένες δυνάμεις (π.χ. την Κίνα, η οποία, επαναλαμβάνω, ήταν και είναι διατεθειμένη να μας βοηθήσει, αρκεί να καθιστάμεθα διαμετακομιστικό κέντρο για τα εμπορεύματά της), είτε υπενθυμίζοντας στους… «φίλους και συμμάχους» Αμερικανούς ότι η γεωπολιτική μας θέσις είναι απείρως αξιολογότερη από αυτήν της Τουρκίας. Και όχι μόνον στους Αμερικανούς.
Τίποτε δεν έπραξαν οι αθεόφοβοι πολιτικοί «μας». Μόνον τον εαυτό τους κύτταξαν. Για να μας φθάσουν στο αδιέξοδο.
syntaxi
Αδιαμφισβήτητο είναι ότι όχι μόνον οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων πετσοκόβονται, χάριν της διάσωσης της Εθνικής οικονομίας (αφού την κατακρεούργησαν αυτοί που μας κυβέρνησαν μεταπολιτευτικώς), αλλά και ότι αναρρίθμητες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, με τα επιβληθέντα μέτρα, θα βάλουν «λουκέτο».
Όπως, επίσης, βέβαιον θεωρείται ότι στις στρατιές των ανέργων Ελλήνων, με τις απολύσεις που θα προκύψουν είτε από το Δημόσιο, είτε από τον Ιδιωτικό Τομέα, η ανεργία θα ξεπεράσει το 20%!..
Αυτό, τούτο καθομολογείται και από στελέχη της Κυβερνήσεως, αλλά και από παράγοντες και οικονομικούς αναλυτές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εκ παραλλήλου με αυτούς των Βρυξελλών ή αν θέλετε και της Διεθνούς Αγοράς.
Πέραν, όμως, των συγκεκριμένων τεραστίων προβλημάτων, που σε κάθε περίπτωσι, καλείται να αντιμετωπίσει η Ελληνική Κοινωνία, έχετε αναλογισθεί τι πρόκειται να γίνει με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των, από κάθε γωνιά του πλανήτη, συρρευσάντων στην χώρα μας πεινασμένων ανθρώπων με το όνειρο  μιας καλύτερης ζωής;
Εχετε αναλογισθεί ότι οι άνθρωποι αυτοί, οι πεινώντες και διψώντες του κόσμου  τούτου, δεν υπάρχει περίπτωσις να βρίσκουν, πλέον, εργασία, σε οποιοδήποτε τομέα; Η Οικοδομή βούλιαξε, τα εργοστάσια – όσα έχουν δηλαδή απομείνει – αγκομαχούν,  η Βιοτεχνία ρήμαξε και οι περιπτώσεις απασχολήσεώς τους σε αγροτικές εργασίες ελαχιστοποιούνται.
Θα σας πω εγώ τι θα συμβεί: Μη έχοντας οι άνθρωποι αυτοί εργασία – εδώ οι Ελληνες δεν θα βρίσκουν – θα αντιμετωπίσουν οξύτατο πρόβλημα επιβίωσης. Θα πεινάσουν κυριολεκτικώς. Ηδη  το πρόβλημα έχει εμφανιστεί έντονο καθώς σε όλους τους δρόμους της Αθήνας και όλων των πόλεων και των χωριών της χώρας, η επαιτεία δίνει και παίρνει.  Αλλά ποιον να πρωτοβοηθήσουν οι δύστυχοι Ελληνες; Αφού πλείστοι όσοι εξ ημών και υμών αντιμετωπίζουν οξύτατο το δικό τους πρόβλημα επιβίωσης.
Θεωρώ απολύτως βέβαιον ότι αυτοί  οι αναρρίθμητοι  πειναλέοι συνάνθρωποί μας μη έχοντας άλλη λύσι, θα αρχίσουν να κλέβουν όποιον βρουν μπροστά τους, όποιο σπίτι ή μαγαζί συναντήσουν στο δρόμο τους. Οσοι δηλαδή εξ αυτών δεν έχουν ήδη αρχίσει να πράττουν τούτο.
Η πείνα, αγαπητοί μου, είναι άσχημος σύμβουλος και εν τοιαύτη περιπτώσει το φαινόμενο θα λάβει τεράστιες διαστάσεις, αφού πολλοί λίγοι εξ αυτών θα αποφασίσουν να επιστρέψουν στην χώρα προέλευσής τους – αυτό θα ήταν μια ιδανική λύσις για εμάς. Ηδη επιστρέφουν στις χώρες τους κάποιοι, πλην όμως το πρόβλημα δεν λύνεται.
Και μην πιστέψετε, ούτε προς στιγμήν, ότι η Αστυνομία θα κατορθώσει να αντιμετωπίσει την εξωφρενική κατάστασι που θα αντιμετωπίζει μέσα στους επόμενους μήνες. Μιλάμε για χιλιάδες πεινασμένων ανθρώπων.
Το πρόβλημα θα είναι τεράστιο. Και αν σκεφθεί κανείς τι αντιμετωπίζουν, επί καθημερινής βάσεως, οι αστυνομικοί μας πιστεύω ότι μπροστά  στο κύμα διαρρήξεων, κλοπών και ληστειών που ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ θα διογκωθεί, θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά.
Επειδή κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρίσουν «ρατσιστή» και τα τοιαύτα, αποφεύγω να προτείνω την λύσι που εγώ θα πρότεινα.
Αφήνω και μεταφέρω το πρόβλημα στον Υπουργό «Προστασίας του Πολίτη» Μιχ. Χρυσοχοΐδη και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.  Αν και εκ των προτέρων γνωρίζω ότι θα δειλιάσουν και δεν θα μου απαντήσουν. Παρά το γεγονός ότι χαλάει ο κόσμος επί τούτου.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου