"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

«Αστεία και επικίνδυνα τα σενάρια επιστροφής στη δραχμή»


Τέλος στα σενάρια «καταστροφής» που διακινούνται το τελευταίο διάστημα επιχείρησε για μια ακόμη φορά να βάλει ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα αναφερόμενος σε όσους υιοθετούν και ανακυκλώνουν τέτοιες φήμες.

Ο Πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (Ο.Κ.Ε.) Αρκαδίας, έκανε λόγο για «αστεία και επικίνδυνα πράγματα», καταδικάζοντας τις «προφητείες περί καταστροφής» και χαρακτηρίζοντας τις σχετικές φήμες «ανυπόστατες και επικίνδυνες».

«Η Ελλάδα χρειάστηκε μετάγγιση αίματος για να σωθεί» είπε, επίσης, ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα κάθαρσης στο δημόσιο βίο: «Εμείς είμαστε οι πολιτικοί υπεύθυνοι για να ξεκαθαρίσουμε υποθέσεις και να μη δίνουμε σήμα ασυδοσίας».

«Τα σενάρια επιστροφής στη δραχμή είναι αστεία και άκρως επικίνδυνα, γιατί αναστατώνουν τους πολίτες χωρίς λόγο», υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου και συνέχισε, λέγοντας:

«Απορώ, πράγματι, από την ανευθυνότητα κάποιων που υιοθετούν τέτοιες φήμες. Ακόμα και σοβαρά Μ.Μ.Ε. τα υιοθετούν, λόγω ίσως και του ανταγωνισμού, ενώ έχουν πρόσβαση σε επίσημη ενημέρωση και όχι μόνο από την κυβέρνηση αλλά την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ο πρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε εκτενώς και στα σκάνδαλα που ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα το πολιτικό σύστημα: «Δεν υπάρχει καμία διάθεση εκδίκησης ή κομματικοποίησης. Είναι απαίτηση του λαού για αίσθημα δικαίου», δήλωσε, αναφερόμενος στη διερεύνηση των υποθέσεων αυτών.

Τόνισε δε ότι είχε πει στον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ότι «πρώτα είμαστε εμείς οι πολιτικοί υπεύθυνοι για να ξεκαθαρίσουμε υποθέσεις, ώστε να μη δίνουμε σήμα ασυδοσίας στον κάθε ισχυρό».

«Περνάμε μία δύσκολη καμπή με όλες αυτές τις υποθέσεις που βγαίνουν, αλλά απαραίτητη είναι μια λύτρωση για να μπορέσουμε να γυρίσουμε σελίδα. Η Ελλάδα σήμερα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα παρά μόνο τον ίδιο το φόβο. Η κυβέρνηση δείχνει πρωτοφανή αποφασιστικότητα», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι «για πρώτη φορά αποκαλύπτονται οι υπεύθυνοι που οδήγησαν στην ηθική απαξίωση, καθώς επίσης και για πρώτη φορά ελέγχονται εφοριακοί».

«Αναγκαία τα μέτρα για να σώσουμε την Ελλάδα»
Αναφερόμενος στα επώδυνα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι «δεν ήταν ευχάριστες αποφάσεις, ήταν όμως αναγκαίες αποφάσεις για να σώσουμε την Ελλάδα».

Επιπλέον, δήλωσε ότι αφού σωθεί η Ελλάδα, η κυβέρνηση θα μπορέσει να αφιερωθεί στις βαθύτερες αλλαγές, για να μην ξαναβρεθεί η χώρα σε τέτοια κρίση.

Για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, τόνισε ότι «οι αποφάσεις που πήραμε και παίρνουμε δεν είναι απλώς για να αλλάξουμε το ασφαλιστικό, αλλά για να διατηρήσουμε την βιωσιμότητα των ταμείων για να ξέρουμε ότι μπορούν να πάρουν τα παιδιά μας συντάξεις».

Ανάλογη αναφορά έκανε και για τις περικοπές των μισθών στο δημόσιο τομέα, σημειώνοντας ότι το μέτρο αυτό ελήφθη «για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στους δημοσίους υπαλλήλους να παίρνουν κανονικά το μισθό τους, γιατί είχαμε φθάσει στο σημείο που θα μπορούσε να υπάρχει παύση πληρωμών».

«Εκεί είχαμε φτάσει, γιατί το ξεχαρβάλωμα του κράτους ήταν τόσο ώστε να έχουν ανοίξει πολλές πληγές παντού και αν δεν κάναμε μετάγγιση αίματος για να σωθεί, δεν θα μπορούσαμε καμία από τις μεγάλες αλλαγές ούτε καν να σκεφτούμε», δήλωσε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Κερδίσαμε τη διεθνή στήριξη, την αξιοπιστία μας για να μπορέσουμε να ανασάνουμε. Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αλλαγών».

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης ήταν, είναι και θα είναι το ευνομούμενο κράτος.

ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ 300 ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ; 
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ! ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!
ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝΕ! Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου