"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ


AVEROF logoΤα όσα έγιναν πρόσφατα στο ΑΒΕΡΩΦ απλώς ήταν μια ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ των πράξεων φτυσίματος της Ιστορίας μας. Γιατί πέρα από το πάρτι με τις ποικίλες ημιξεβράκωτες στο  ΑΒΕΡΩΦ έχει γίνει η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΙΜΙΑ σε βάρος της Ιστορίας. Και απευθύνομαι σε όποια ρεμάλια του Π. Ναυτικού και τα ρωτάω: Ο Αβέρωφ  μπροστά από τα δοξασμένα κανόνια του, στην ΠΛΩΡΗ, πολέμησε με το Εθνόσημα της Δημοκρατίας ή τον Βασιλικό Θυρεό; Μια απάντηση!
Για την σημαία ξέχασαν ότι κάποιοι Δικαστές δέχτηκαν ότι είναι ένα κουρέλι; Και ότι βουλευτής της «ΝΔ» δέχτηκε το ίδιο;
Ότι κάποιοι άλλοι μουτζούρωσαν τον ανδριάντα του Ι. Μεταξά, ενώ ανόητοι πολιτικοί και ιστορικοί επιμένουν ότι το ΟΧΙ το είπε ο Λαός; Πράγματι… Ο Μεταξάς ξύπνησε Εκείνο το πρωινό την θεία Γρατσώζα στα Φιλιατρά, τον Μπάρμπα Στέργιο στον Ματζάγρα (Τρίπολη) τον Μανωλιό στα Σφακιά και τους είπε: ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ στους Ιταλούς;
Παν. Κανελλόπουλος: «Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε: Το ΟΧΙ στο Ιταλικό τελεσίγραφο το είπε ο Ι. Μεταξάς». Ακόμη και αυτός ο Νίκος Ζαχαριάδης, μέσα από τις φυλακές, έγραψε: «ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ».
Μας αρέσει να παραποιούμε την Ιστορία… Να την φτύνουμε. Από φτήνια και κόμπλεξ. Από ψυχική μικρότητα! Λαός Δυσεβής και παράνομος.
ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

3 σχόλια:

  1. φίλη μου Δρομέα, είχα την μοναδική τιμή και τύχη να υπηρετήσω σχεδόν όλη την 23μηνη θητεία μου στο ένδοξο εύδρομο, το Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ... ανάμεσα στα πολλά ήμουν και ξεναγός σε ξένες αντιπροσωπείες αλλά και στον κόσμο... όσα έζησα και βίωσα ίσως μια μέρα να τα κάνω θέμα ανάρτησης...και ήμουν και παρών, δυστυχώς στην βεβήλωση της 28ης Οκτωβρίου από τον Πρωινό Καφέ της κας Μενεγάκη... καταλαβαίνεις τα δικά μου συναισθήματα με όσα είδα και άκουσα... αλλά προς το παρόν δεν έχω άλλα να πω... να σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI H KATANTIA ΤΩΝ ΚΩΣΤΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΙΔΩΝ,ΤΩΝ ΨΕΥΤΗΔΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΩΡΩΝ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΓΑΊΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΧΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΜΑΧΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α! Η πολιτική, χέρι-χέρι με τον πλούτο και τα μοντέλα. Τους εκλέξαμε και τώρα τους λουζόμαστε. Μην φωνάζετε, απλά μαυρίστε τους στις επόμενες εκλογές. Όσο για τις εγχώριες σταρλετ, έχουμε την Τζούλια που μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή