"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο βοσκός γλίτωσε, τα αρνιά όχι!


 
Σκηνές από ταινία θρίλερ έζησαν  δύο αδέλφια σε έναν οικισμό  της Καλαμπάκας, όταν βρέθηκαν  αντιμέτωπα με τρία πεινασμένα αγριόσκυλα που είχαν κατασπαράξει  το μισό κοπάδι τους. Στην προσπάθειά  τους να σώσουν τα ζώα που τους είχαν απομείνει, δέχθηκαν και οι ίδιοι επίθεση από τα αγριεμένα σκυλιά!

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη  στον οικισμό Διάβα Τρικάλων, όπου οι δυο κτηνοτρόφοι διατηρούν ποιμνιοστάσιο με περίπου 50 αρνιά. Μια πόρτα του στάβλου που είχε ξεχαστεί μισάνοιχτη, επέτρεψε σε τρία άγρια σκυλιά να τρυπώσουν μέσα και να σκορπίσουν τον θάνατο σε 18 αρνιά, ενώ άλλα επτά τραυματίστηκαν βαρύτατα από τις δαγκωματιές τους!

Ο αδελφός του ιδιοκτήτη προσπάθησε να περιθάλψει τα άτυχα ζώα, αλλά βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα από τα αγριεμένα σκυλιά που απειλούσε να ορμήσει του! Για καλή του τύχη, διατήρησε την ψυχραιμία του και άρχισε να πετάει… πέτρες στο σκυλί, το οποίο φοβήθηκε και έφυγε τρέχοντας για να συναντήσει τα άλλα δυο της μίνι αγέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου