"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Εγκρίθηκε το διαχωριστικό ασφαλείας στα ταξί


Διαχωριστικό ασφαλείας θα τοποθετούν όσοι ιδιοκτήτες ταξί το επιθυμούν (στη φωτογραφία, ταξί με διαχωριστικό στη Νέα Υόρκη)
Προαιρετική θα είναι η τοποθέτηση διαχωριστικού ασφαλείας στα ταξί, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Σπύρου Βούγια.

Το διαχωριστικό θα τοποθετείται ανάμεσα στα μπροστινά και στα πίσω καθίσματα και ήταν αίτημα σωματείων και ιδιοκτητών ταξί έπειτα από επανειλημμένα κρούσματα εγκληματικότητας κατά οδηγών.

Το διαχωριστικό θα είναι κατασκευασμένο από υλικό διαφανές, μη τοξικό, μη εύφλεκτο και ανακυκλώσιμο που διαχωρίζει τον οδηγό από τους λοιπούς επιβαίνοντες στο όχημα, χωρίς να δυσχεραίνει την μεταξύ τους επικοινωνία και τη συναλλαγή.

Η τοποθέτησή του δεν επηρεάζει την οδήγηση και είναι απολύτως ασφαλής για όλους τους επιβαίνοντες.

Μειώνει, κατά το δυνατόν, τον κίνδυνο εγκληματικής επίθεσης κατά του οδηγού και δεν επιτρέπεται να εξυπηρετεί άλλους σκοπούς (π.χ. διαφημιστικούς).

Το κόστος της τοποθέτησής του επιβαρύνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη του ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου