"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ

Για μια ολόκληρη εβδομάδα που η γη της Ιαπωνίας έτρεμε και οι πυρηνικοί αντιδραστήρες της Φουκουσίμα ξερνούσαν ραδιενεργό μόλυνση, ο κ. Masataka Shimizu έμεινε κλειδαμπαρωμένος στο γραφείο του. Δεν σήκωνε ούτε τα τηλέφωνα.
Το γεγονός θα περνούσε απαρατήρητο εάν δεν διοικούσε τη «μοιραία» Tokyo Electric Power Company.
Τη μεγαλύτερη -και την πλέον αναξιόπιστη, όπως λένε οι ειδικοί- ιδιωτική εταιρεία παραγωγής ενέργειας στον κόσμο, με 52.000 εργαζόμενους και τζίρο 40 δισ. ευρώ το 2010 που διαθέτει τρεις μεγάλες πυρηνικές εγκαταστάσεις με συνολικά 17 αντιδραστήρες που τροφοδοτούν με ηλεκτρικό ρεύμα ολόκληρη την Ιαπωνία και το νησί της Οκινάουα.
Με αξιοσημείωτη συχνότητα ωστόσο το όνομα της ιδιωτικής TEPCO, που με τις ευλογίες του στρατηγού Μακάρθουρ και των Αμερικανών τραπεζιτών ανέλαβε το 1951 το κρατικό μονοπώλιο ενέργειας της Ιαπωνίας για να στηρίξει το οικονομικό «θαύμα», ενεπλάκη κατά καιρούς σε «κουκουλώματα» ατυχημάτων, μαγειρεμένες στατιστικές αλλά και οικονομικές ατασθαλίες, με αποτέλεσμα δύο φορές (2002 και 2007) οι διοικήσεις της να εξαναγκαστούν σε παραίτηση.
Προς όνειδος των προγόνων του που θα είχαν κάνει ήδη χαρακίρι, ο κ. Masataka, 67 ετών εκ των οποίων τα 43 πέρασε μέσα στην TEPCO, δεν διανοήθηκε καν να παραιτηθεί.
Εδοξάσθη κρυπτόμενος από τις 13 Μαρτίου που απολογήθηκε στα ΜΜΕ για τη «φασαρία και τη στενοχώρια», όπως είπε, που σκόρπισε η εταιρεία του και έκτοτε έγινε Λούης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου