"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

"ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ"

  163478351Έντεκα νεκροί είναι ο απολογισμός από την, που σημειώθηκε στο σταθμό Oktyabrskaya του μετρό, στην πόλη Μινσκ, της Λευκορωσίας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας, Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Περίπου 40 είναι οι τραυματίες, που σημειώθηκε στις 5:55 μ.μ., τοπική ώρα, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε σε τραίνο που ήταν σταματημένο στο σταθμό, κοντά στην οικία του Λουκασένκο.

Σε συνάντηση με αξιωματούχους, ο Λουκασένκο χαρακτήρισε την έκρηξη "σοβαρή πρόκληση" για το έθνος.

"Δεν αποκλείω ότι αυτή η ενέργαι θα μπορούσε να έχει οργανωθεί από ξένους. Αλλά πρέπει να εξετάσουμε και τους 'εαυτούς' μας", σημείωσε.

"Ποιος κέρδισε καταστρέφοντας την ηρεμία και τη σταθερότητα στη χώρα; Σε ποιον δεν αρέσει η σταθερότητα στη Λευκορωσία;", συνέχισε.

Επίσης, ανέφερε πως μετέφερε στην KGB, να "γυρίσει τη χώρα ανάποδα", για να βρει τους ενόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου