"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

"ΜΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ή ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ"

1631909
  
Δηλώσεις με αφορμή τις συνεχόμενες τουρκικές προκλήσεις, σε Αιγαίο και Θράκη, έκανε, από το βήμα της Βουλής, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος υπογράμμισε πως μια χώρα που βρίσκεται, υπό κατάρρευση δεν μπορεί να υπερασπιστεί το Αιγαίο και τη Θράκη.

Ο κ. Κακλαμάνης συνδύασε τα σενάρια περί χρεοκοπίας, με τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, τις οποίες δεν θεωρεί "τυχαίες", ενώ "χτύπησε" καμπανάκι για την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Στη συζήτηση, για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα ομόλογα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ., έκανε λόγο πως η οικονομική κατάρρευση μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της Θράκης ή νησιών στο Αιγαίο.

"Εάν η χώρα δε σταθεί όρθια αυτές τις κρίσιμες στιγμές, και αν συνεχιστούν τα σενάρια περί κυβερνήσεων προσωπικοτήτων, τεχνοκρατών, προς το λαό, αντιλαμβάνεστε ότι ενδεχόμενη κατάρρευση της οικονομίας, θα σημάνει κατάρρευση της χώρας".

Και συνέχισε λέγοντας πως, μια χώρα  που είναι υπό κατάρρευση, δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί το Αιγαίο και τη Θράκη.

"Δεν είμαι κανένας εθνικιστής, όπως μου έλεγαν από την αμερικάνικη πρεσβεία, στο CBS, και πως ηγούμαι των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν θα μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τη Θράκη και το Αιγαίο, εάν βρισκόμαστε υπό κατάρρευση. Θα μιλάμε για εθνική τραγωδία, εάν αναλογιστούμε την ατομική και συλλογική ευθύνη που έχουμε ως πολίτες και ως κράτος", πρόσθεσε.

liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου