"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Σε επιφυλακή η μπλογκόσφαιρα


Δεν έχεις δηλώσει το blog σου ακόμα; Η προθεσμία λήγει

Aυτος είναι ο τίτλος απο το ΠΟΝΤΙΚΙ. Λέει ότι κυβερνητικές πηγές – για πολλοστή φορά – διακινούν πλη­ροφορίες ότι ετοιμάζει νομοθετική ρύθ­μιση για τα μπλογκ ο υπουργός Δικαιο­σύνης Χάρης Καστανίδης σε συνεργα­σία με τον υφυπουργό Τύπου Τηλέμαχο Χυτήρη κατόπιν αιτήματος του bloger πρωθυ­πουργού (!) με στόχο να περάσει από τη Βουλή πριν από το καλοκαίρι.



Πρωτοφανής «ρύθμιση»


Το βασικό στοιχείο της ρύθμισης θα είναι η υποχρεωτική αναγραφή σε κάθε ιστολόγιο, του προσώπου που θα είναι υπεύθυνο σύμφωνα με τον νόμο.Κατά σύμπτωση λίγο μετα την δολοφονία του Σωκράτη Γκιολια πήγαν να περάσουν πάλι νομοσχέδιο αλλά απέτυχαν.


Γράφαμε τότε
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ A LA CART

Τώρα αφορμή είναι ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ..αγωγές που κα­τέθεσαν πριν από μερικές μέρες ο δι­ευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος και οι δημοσιογρά­φοι του καναλιού Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης και Μανώλης Καψής, που ζητούν ως αποζημίωση 4 εκατομμύρια ευρώ από τον επίσης δημοσιογράφο Γι­άννη Παπαγιάννη θεωρώντας ότι είναι ο κάτοχος και διαχειριστής του fimotro.blogspot.com.


Άλλη μια σύμπτωση: και τα δυο δεν ήταν blogs με όλο τον σεβασμό για τον συχωρεμένο

δεν είχαν ανοικτά σχόλια και ήταν δημοσιογράφοι
κατά καιρούς δημοσίευαν ακόμα και στοιχεία μεσα απο την εισαγγελία και ήξεραν
πράγματα που δεν μπορεί να ξέρει ενας απλός πολίτης

Προβοκάτσια η πάντα συμπτώσεις;

Θα δείξει

Γιατί τόση πρεμουρα με τα blogs;


Γιατί ακόμα και email στέλνουν οι δικαστικοί ,καταπατώντας κάθε νομοθεσία να καταθέσουν ανώνυμοι πολίτες ;


Σε παγκόσμια φασιστική πατέντα χωρις καμιά διασταύρωση ένας δημοσιογράφος επιχειρεί να άρει την ανωνυμία μιας blogger μόνο με χαφιεδισμούς


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ
ΕΔΩ

Τα ερωτήματα ζητάνε απάντηση


Το ΠΟΝΤΙΚΙ καταλήγει:


Είναι επίσης γεγονός ότι η ενημέρωση για θέ­ματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως οι φυσικές καταστροφές ή οι πόλεμοι, διοχετεύτηκαν μέσα από τα μπλογκ και τα social networks, επειδή η εξουσία «φίμωσε» τις «κανονικές» πηγές πλη­ροφόρησης.


Μένει να δούμε τους ακριβείς όρους της επερχόμενης ρύθμισης (παρόμοια της οποίας δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο) για να μπορέσει να βγει ένα ου­σιαστικό συμπέρασμα.


Ελπίζουμε αυτές οι πληροφορί­ες να μην είναι ευσεβείς πόθοι ή προϊ­όν ασχετοσύνης κάποιων στην κυβέρ­νηση, που δεν έχουν λάβει καν υπόψη ότι οι δύο μεγαλύτερες (και απολύτως ιδιωτικές) πλατφόρμες στον κόσμο για μπλογκ (wordpress και blogspot) δεν έχουν κανέναν λόγο να φτιάξουν ξεχω­ριστούς όρους που να καλύπτουν μόνο τη χώρα μας... Ελπίζουμε επίσης ότι δεν πρόκειται απλώς για διοχέτευση πλη­ροφοριών με στόχο να δημιουργήσουν πολεμικό κλίμα και εντυπώσεις στο διαδίκτυο... Έτσι κι αλλιώς πάντως είναι σε επιφυλακή.


ΥΓ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟΣ


ΗΔΗ ΕΧΤΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


ΤΑ BLOGS ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ


ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ


http://antixyta.blogspot.com/


Αυτό που διαδραματίστηκε είναι αδύνατον να περιγραφεί αφού είναι ασύλληπτο ακόμα και για αστυνομική ταινία! Ανά 2 άτομα οι άνδρες των ΜΑΤ έμπαιναν στο πρόχειρο κατάλυμα, ξυλοκοπούσαν άγρια τους παρευρισκόμενους και αποχωρούσαν. Επί αρκετή ώρα τα ζεύγη των αστυνομικών διαδέχονταν το ένα το άλλο ξυλοκοπώντας και κραυγάζοντας «μέχρι το πρωί θα έχετε πεθάνει όλοι!»


Ένα άτομο νοσηλεύεται σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών σε σοβαρότατη κατάσταση, ενώ υπάρχουν και άλλοι ελαφρότερα τραυματισμένοι. Ανηλεώς ξυλοκοπήθηκε ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής ΚΑΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, που είναι κατάμαυρος σε όλο το σώμα! Παρά τη δήλωση της ιδιότητάς του έγινε αντικείμενο άγριας κακοποίησης, ενώ έγιναν και σημαντικές φθορές στο αυτοκίνητό του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου