"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΦΑΓΑΝΕ, ΗΠΙΑΝΕ και ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ ΣΕ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΣΟΡΟΣ-- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...!!!

"ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ" ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και...ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ--ΜΑΝΟΥ...!!!

Δεν είναι μόνο η συνάντηση με τον εξωθεσμικό "κοράκι" της Διεθνούς κερδοσκοπίας Mr Soros πού ανακοινώθηκε από το γραφείο του Πρωθυπουργού χωρίς... περαιτέρω λεπτομέρειες.!!!
Βέβαια δεν ανακοινώθηκε από τα Μ.Μ.Ε., όμως στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, την Κυριακή, έγινε τό Mega... "Μυστικό Δείπνο"...!
Σε αυτό παρακάθησαν εκτός των Παπακωνσταντίνου--Σόρος και οι Δ. Δασκαλόπουλος πρόεδρος του ΣΕΒ, όπως και ο πρώην υπουργός Οικονομικων Σ. Μάνος.
Καλά ο Giorgo, δεν είναι Σοσιαλιστής και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ;
Τί δουλειά έχει με τον Πρόεδρο των Φιλελευθέρων σε "Μυστικά Δείπνα".;;;
Γιατί και πως και τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετούνται από το "Μυστικό Δείπνο", όταν συνδαιτημόνας του είναι, ο Πρόεδρος των Ελλήνων Βιομηχάνων.;;;
Κορόϊδο... λαέ.!

Υ.Γ.

Ξέχασα στο δείπνο ήταν και ο... Π.Ευθυμίου.
Ξέρετε, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Πασοκ, με την μόνιμα, "ξυνισμένη" έκφραση, λες και όταν γεννήθηκε , κάτι άσχημο αντίκρυσε ή του μύρισε και από τότε.. "του έμεινε"...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου