"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Απόφαση δίνει κοινή γονική ευθύνη σε ζεύγος ομοφυλοφίλων

Αυστραλιανό δικαστήριο ενέκρινε πως αμφότεροι οι σύντροφοι ενός ζευγαριού ομοφυλοφίλων έχουν πλήρη γονικά δικαιώματα επί των διδύμων κοριτσιών που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας στην Ινδία.
Η σύλληψη των διδύμων έγινε δυνατή μέσω σπέρματος του ενός από τους δύο άνδρες και ενός ωαρίου από άγνωστη δότρια. Η παρένθετη μητέρα γέννησε τα δίδυμα τον περασμένο χρόνο, μεταδίδει το αυστραλιανό δίκτυο ABC.
Το δικαστήριο Οικογενειακών Υποθέσεων της Μελβούρνης αποφάνθηκε χθες πως και ο σύντροφος του βιολογικού πατέρα των παιδιών έχει ίσα γονικά δικαιώματα επί αυτών.
Η δικαστική απόφαση καταδεικνύει πως «ως οικογένεια μπορεί να ορισθεί οποιοσδήποτε συνδυασμός γονέων», τονίζει η δικηγόρος Κάρολαϊν Κάουνσελ, ειδική στο οικογενειακό δίκαιο.
«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η κοινή γονική ευθύνη που έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι μεγαλώνουν παιδιά στην Αυστραλία», τόνισε η Κάουνσελ, η οποία είναι πρόεδρος του Νομικού Ινστιτούτου της Βικτόρια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου