"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Τυνήσιοι Αγρότες ζητούν πίσω τις περιουσίες τους


Αγρότες κατέλαβαν το κτήμα που είχε κατασχέσει ο ανηψιός του πρώην προέδρου της Τυνησίας, Ζιν ελ Αμπεντίν Μπεν Άλι, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση.
Περίπου δέκα χωρικοί έχουν ξεκινήσει κατάληψη του αγροκτήματος, που βρίσκεται 105 χιλιόμετρα δυτικά της Τύνιδας. Ζητούν να τους επιστραφούν οι παλαιές τους ιδιοκτησίες, τις οποίες είχε σφετερισθεί ο ανεψιός του πρώην προέδρου.
«Ο Σοφιάν είναι ένας κλέφτης. Είχε στείλει ειδικές κατασταλτικές δυνάμεις για να μας διώξουν με δακρυγόνα και ραβδιά, διότι εμείς διαμαρτυρόμασταν κατά της απαλλοτρίωσης αυτής», τόνισε ένας από τους αγρότες, ο οποίος κατήγγειλε την παρακμή του αγροκτήματος υπό τον νέο του ιδιοκτήτη
Ενώ η χώρα τιμά τη δεύτερη ημέρα εθνικού πένθους στη μνήμη των θυμάτων της «επανάστασης του γιασεμιού», μία νέα διαδήλωση έχει προγραμματισθεί για σήμερα στο κέντρο της Τύνιδας.
Κύριο σύνθημα της διαδήλωσης θα είναι η αντίθεση στην επανεγκατάσταση αυλικών του προηγούμενου καθεστώτος στην παρούσα μεταβατική κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μοχάμαντ Γανούσι.
Χθες, το υπουργείο Εσωτερικών είχε επιβεβαιώσει τη σύλληψη 33 μελών της οικογένειας του Μπεν Άλι και της συζύγου του Λέιλα Τραμπέλσι, χωρίς να ανακοινώνει ωστόσο την ταυτότητα των συλληφθέντων, εκτός από αυτή του Ιμέντ Τραμπέλσι, ανηψιού της Λέιλα, ο οποίος έως τότε εθεωρείτο νεκρός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου