"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ένας ακόμα θάνατος από αυτοπυρπόληση

Ένας Σαουδάραβας, ο οποίος είχε αυτοπυρποληθεί στις νότιες περιοχές του βασιλείου, υπέκυψε στα βαριά εγκαύματα που είχε υποστεί, ανακοίνωσαν σήμερα επίσημες πηγές, καταγράφοντας ένα ακόμη κρούσμα αυτοπυρπόλησης στην περιοχή.
Ο 60χρονος άνδρας είχε μεταφερθεί χθες στο νοσοκομείο με εκτεταμένα εγκαύματα, αφού πριν είχε περιλουστεί με βενζίνη και έβαλε φωτιά, τόνισε ο Γιαχία Καχτάνι, εκπρόσωπος του γραφείου Πολιτικής Προστασίας της επαρχία Τζιζάν.
Ο Καστάνι δεν αναφέρθηκε στους λόγους που έσπρωξαν τον άνδρα στην αυτοπυρπόληση, η οποία ήρθε να προστεθεί στις πολλαπλές ίδιες ακραίες ενέργειες τον τελευταίο καιρό σε πολλές αραβικές χώρες, μεταξύ τους η Αίγυπτος, η Υεμένη, η Αλγερία και η Μαυριτανία, στην πλειονότητά τους έχοντας ως κίνητρο τη διαμαρτυρία για τις σκληρές οικονομικές συνθήκες στις χώρες αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου