"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Δεύτερο κρούσμα της νέας γρίπης στο Ρέθυμνο .Ικανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας της 50χρονης που προσβλήθηκε από τον ιό της νέας γρίπης H1N1. Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και είναι το δεύτερο κρούσμα του ιού στο νομό σε διάστημα λίγων ημερών .
Η ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονα τα στοιχεία της γρίπης, υψηλό πυρετό, δύσπνοια και κόπωση. Εισήχθη στην Πνευμονολογική κλινική και οι εξετάσεις της εστάλησαν στο Ινστιτούτο Παστέρ , το οποίο επιβεβαίωσε τελικά ότι πρόκειται για τον ιό Η1Ν1.
Η υγεία της εξελίσσεται ικανοποιητικά και νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο απομονωμένο δωμάτιο.
Την ίδια ώρα συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου, με μηχανική υποστήριξη σε σοβαρή κατάσταση και ο δεύτερος ασθενής , που είναι ένας 55χρονος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου