"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ" ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Δ. της ΧΑΓΗΣ...!!!

ΤΟ άρθρο 7 του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ --ακομη και άν δικαιωθούμε--ΝΑ ΤΑ...ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ....


Δεν μπορεί η Ελλάδα βάσει της Σύμβασης του Μνημονίου που υπέγραψε ο ΓΑΠ, ,οχι να εισπράξει πολεμικές αποζημιώσεις , αλλά ούτε... συμψηφισμό δεν μπορεί να κάνει, όπως καταγγέλει σε ανακοινωσή της η Ν.Δ., που έχει ως εξής:
«Ο κ. Παπανδρέου αποφάσισε να πράξει το αυτονόητο με την υποβολή παρέμβασης στο Δικαστήριο της Χάγης, για τη δικαίωση των θυμάτων του Διστόμου.
Ωστόσο, η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με Υπουργό Εξωτερικών το σημερινό Πρωθυπουργό, όχι μόνο δεν αντιμετώπισε ευνοϊκά τη δικαίωση των κατοίκων του Διστόμου από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά προχώρησε σε κάθε ενέργεια, ώστε να μην εκτελεστεί η απόφαση εκείνη.
Με γνώμονα δήθεν... “το εθνικό συμφέρον”.
Επιπλέον:
Η κυβέρνηση υπέγραψε το Μνημόνιο χωρίς να το διαπραγματευτεί. Δέχτηκε σκληρά μέτρα και εγκατέλειψε δικαιώματα της χώρας.
Για παράδειγμα, με την αποδοχή του άρθρου 7 της Δανειακής Σύμβασης, εάν η Ελλάδα δικαιωθεί στο Δικαστήριο της Χάγης για πολεμικές επανορθώσεις από τη Γερμανία, δεν θα μπορεί ούτε καν να ζητήσει... συμψηφισμό ή ανταπαίτηση σε σχέση με τα δάνεια που έχουμε πάρει από τη χώρα αυτή στο πλαίσιο του Μνημονίου».
!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου