"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Συμπαράσταση στους δυο συλληφθέντες του Αγιου Παντελεήμονα

agios_pΤην Τρίτη το πρωί, δύο άτομα που συνελήφθησαν από τα ΜΑΤ στα επεισόδια του Αγιου Παντελεήμονα θα οδηγηθούν στον ανακριτή. Έχουν παραμείνει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, από το απόγευμα του Σαββάτου. Δύο νέοι άνθρωποι, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν για κάτι που δεν έκαναν, για να μπορούν να αναφέρουν οι αστυνομικοί στην πολιτική τους ηγεσία ότι “έκαναν συλλήψεις”.
Ο ένας από αυτούς ήταν ο νεαρός με την μπλέ φανέλα, τον οποίο είδαμε να ξυλοκοπούν οι αστυνομικοί, να τον ρίχνουν κάτω και να τον χτυπούν τέσσερεις- τέσσερεις. Και κατηγορείται για... αντίσταση κατά της αρχής. Αν κάτσει κανείς να δεί διάφορα video που κυκλοφορούν, φαίνεται ότι βρισκόταν απλά στην είσοδο της εκκλησίας όταν του επιτέθηκε ένας άνδρας των ΜΑΤ και τον πέταξε κάτω από τα σκαλιά, για να ακολουθήσει ο ξυλοδαρμός του. Και αυτός ο άνθρωπος θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορούμενου.
Ενώ ο δεύτερος, όπως μαθαίνουμε από διασταυρωμένες πληροφορίες, δεν συμμετείχε καν στην εκδήλωση, αλλά ... έπινε καφέ με την φίλη του. Και επειδή – όπως υποχρεούται από τον ΚΟΚ - είχε το κράνος για το μηχανάκι του, πάει κατηγορούμενος με τον... κουκουλονόμο, όπως πήγε και ο γράφων. Φυσικά θα βρεθεί κάποιος αστυνομικός να πει ότι το... φόραγε. Αυτό έκανε άλλωστε κάποιος και στην δική μου περίπτωση, παρόλο που έκανα 7 ράμματα στο κεφάλι. Είναι καθήκον όλων των Ελλήνων πατριωτών, να βρεθούν δίπλα στους νεαρούς αυτούς και να μην τους αφήσουν ανυπεράσπιστους στην μανία του κράτους.
Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου