"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Στοιχειωμένα ξενοδοχεία της Αγγλίας!


 

Ancient Ram Inn Wotton-under-Edge, Αγγλία
Περισσότερο αξιοθέατο αφ’ εαυτού και λιγότερο ξενοδοχείο, το κτισμένο το 1145 Ram Inn φιλοξενεί όσους επιθυμούν να ”ερευνήσουν”, όπως...
διαβάζουμε στο επίσημο site του, τα φαντάσματα που το στοιχειώνουν. Φαντάσματα που δε φέρονται ιδιαίτερα φιλικά, αφού...... ο σημερινός ιδιοκτήτης ισχυρίζεται πως πολλές φορές τον τραβούν από το κρεβάτι του κρύα, τριχωτά χέρια, ενώ, σύμφωνα με την κόρη του, πολλές φορές εμφανίζεται στο σπίτι ένα πλάσμα σαν μεγάλη, μαύρη γάτα.
Οι επισκέπτες του Ram, και ιδιαίτερα όσοι μένουν στο διαβόητο ”δωμάτιο του αρχιεπισκόπου”, διηγούνται ιστορίες για κρεβάτια που ίπτανται κατά τη διάρκεια της νύχτας και πίνακες που σκίζονται από τον αέρα, ακόμη κι όταν τα παράθυρα είναι κλειστά.
Λόγω του ότι το κτίριο είναι, κατά μία εκδοχή, κτισμένο στο έδαφος ενός αρχαίου παγανιστικού κοιμητηρίου, αλλά και των ιστορικών καταγραφών για τελετές μαύρης μαγείας, ανθρωποθυσίες και δολοφονίες που έχουν πραγματοποιηθεί εδώ, οι ιδιοκτήτες θεωρούν την ύπαρξη φαντασμάτων όχι μόνο υπαρκτή αλλά και δικαιολογημένη. Έχουν, μάλιστα, συντάξει μία λίστα όλων των πνευμάτων του Ram Inn, καλών και κακών, με λεπτομέρειες για την προηγούμενη ζωή και την τωρινή συμπεριφορά τους, την οποία μπορείτε να διαβάσετε στο site τους.


The Plough Inn North Yorkshire, Αγγλία
Μια πρώτη ματιά στην επίσημη σελίδα του μικρού αυτού γραφικού ξενοδοχείου, που χρονολογείται από το 1720, δε γεννά υποψίες στους υποψήφιους επισκέπτες του –εκ πρώτης όψεως, πρόκειται για ένα συνηθισμένο ξενοδοχείο στην αγγλική ύπαιθρο.
Σύμφωνα, όμως, με αρκετούς θαμώνες, παραφυσική δραστηριότητα έχει παρατηρηθεί επανειλημμένως στους χώρους του, με δημοφιλέστερες τις μαρτυρίες που περιγράφουν τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, που πέθαναν κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς το 1945, να τριγυρνούν το βράδυ στους διαδρόμους φορώντας μαύρα ρούχα, και την υπηρέτριά τους να τινάζει τα μαξιλάρια.
Κάποιοι επισκέπτες έχουν, μάλιστα, φωτογραφήσει φωτεινές σφαίρες, ενώ μια ομάδα κυνηγών φαντασμάτων που ερεύνησε το ξενοδοχείο το 2004 δήλωσε πως αναγνώρισε κάποια πνεύματα στη σοφίτα.


Langham Hotel Λονδίνο, Αγγλία
Αν πιστέψατε ότι τα πνεύματα προτιμούν τα μεσαιωνικά κάστρα, μένοντας μακριά από τα σύγχρονα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, καιρός να αναθεωρήσετε. Μαρτυρίες μιλούν για τουλάχιστον πέντε φαντάσματα που επισκέπτονται τακτικά το 5 αστέρων Langham τα τελευταία 170 χρόνια.
Δύο εκ των… μόνιμων κατοίκων του ξενοδοχείου έχουν πεθάνει στους χώρους του. Ο πρώτος, ένας γιατρός της βικτοριανής εποχής, αυτοκτόνησε αφού σκότωσε τη νέα του σύζυγο κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος, ενώ ο δεύτερος, ένας Γερμανός πρίγκιπας, έπεσε από ένα παράθυρο του τελευταίου ορόφου.
Η πιο διάσημη, όμως, ιστορία σχετικά με το Langham εκτυλίσσεται στο δωμάτιο 333, όπου ένας παρουσιαστής ειδήσεων του BBC δήλωσε ότι είδε μια φωτεινή σφαίρα που αιωρούταν να παίρνει ανθρώπινη μορφή μπροστά στα μάτια του. Όταν ρώτησε το πνεύμα ποιος ήταν, αυτό άρχισε να αιωρείται προς το μέρος του, με τα χέρια τεντωμένα. Ο παρουσιαστής έφυγε από το δωμάτιο, για να γυρίσει λίγα λεπτά αργότερα με τον υπάλληλο της ρεσεψιόν στο δωμάτιο 333, όπου είδαν το φάντασμα να σκύβει πάνω από το κρεβάτι στο οποίο κοιμόταν λίγα μόλις λεπτά πριν.
http://www.enimerwsi24.com/2011/01/blog-post_366.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου