"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

VIDEO: Αρουραίος σκαρφαλώνει στο πρόσωπο επιβάτη μετρό!

Αρουραίος σκαρφαλώνει στο πρόσωπο επιβάτη μετρό!Ένας αρουραίος που τρυπώνει στο τρένο του μετρό να τρέχει στο πάτωμα, ορμώντας πάνω στο πόδι...σας, θα μπορούσε να είναι ο εφιάλτης κάθε ανθρώπου και το βίντεο αυτής ακριβώς της περίπτωσης κυκλοφορεί στο YouTube.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε Τετάρτη, ένας επιβάτης βιντεοσπόπησε ένα τρωκτικό να περιφέρεται ανάμεσα στους διαδρόμους του τρένου. Το ανατριχιαστικό πλάσμα σκαρφαλώνει σε έναν άνθρωπο φτάνοντας στο πρόσωπό του και τον ξυπνά.

Δεν έγινε γνωστό πώς κατάφερε να μπει στο μετρό. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι αυτό το βίντεο έχει ήδη αναφερθεί στην The Wall Street Journal και στο «Today Show» και έχει προβληθεί πάνω από 400.000 φορές από σήμερα το πρωί, προκαλώντας ανατριχίλα στους πάντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου