"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Σκληρή κόντρα Παπανδρέου - Παπαρήγα για τα ελληνοτουρκικά

Σε υψηλούς τόνους εξελίχθηκε η αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου και της προέδρου της Κ.Ο. του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα στη συζήτηση επί των ελληνοτουρκικών σχέσεων και διαφορών, κατά την «Ώρα του πρωθυπουργού» στη Βουλή.

Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την Αλέκα Παπαρήγα για κοινή συκοφάντηση στα θέματα μυστικής διπλωματίας, τονίζοντας ότι «υιοθετεί θεωρίες συνωμοσίας με εικοτολογίες που βλάπτουν και έχει καταστεί ο καλύτερος προπαγανδιστής του πιο ακραιφνούς κεμαλιστή στρατηγού του βαθέως κράτους της Τουρκίας».

Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν υφίσταται θέμα υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου, θέμα που μετ' επιτάσεως έθεσε η κ. Παπαρήγα, λέγοντας ότι ο ίδιος πιστεύει στο χτίσιμο μιας ειλικρινούς σχέσης με τη γείτονα χώρα.

«Συνήθως μετά τα μεγάλα λόγια ακολουθούν οι μεγάλες παραχωρήσεις μέσω της μυστικής διπλωματίας», απάντησε από την πλευρά της η κ. Παπαρήγα, προσθέτοντας ότι από το επιθετικό ύφος του πρωθυπουργού συνάγει ότι «σας πιάσαμε στα πράσα», ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη του ΚΚΕ στην πολιτική που ακολουθείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου