"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ισόβια σε Κινέζο που δεν πλήρωνε διόδια


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε κινέζος ιδιοκτήτης φορτηγών, που απέφευγε επί οκτώ χρόνια να πληρώνει διόδια κατά τις μετακινήσεις του στο οδικό δίκτυο. Η αυστηρότητα της ποινής προκάλεσε αντιδράσεις υποστήριξης στο Ίντερνετ και το δικαστήριο ανακοίνωσε πως η δίκη του θα επαναληφθεί.

Ο Σι Τζιανφένγκ, ιδιοκτήτης φορτηγών που εργαζόταν στην κεντρική επαρχία Χενάν, είχε προσαρμόσει στα φορτηγά του πλαστές στρατιωτικές πινακίδες για να μην πληρώνει διόδια κατά τις μετακινήσεις τους -στην Κίνα τα στρατιωτικά οχήματα δεν υποχρεούνται να πληρώνουν διόδια.

Σε διάστημα οκτώ ετών εξοικονόμησε με αυτόν τον τρόπο 3,7 εκατομμύρια γιουάν (420.000 ευρώ), σύμφωνα με τις Αρχές.

Η καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη για τις πράξεις αυτές προκάλεσε αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, όπου επισημάνθηκε το γεγονός ότι τα εισοδήματα του Σι Τζιανφένγκ ήταν πολύ λιγότερα από τα τέλη που θα έπρεπε να έχει πληρώσει στα διόδια.

Οι υποστηρικτές του στο Ίντερνετ κατήγγειλαν επίσης τα υπέρογκα ποσά που ζητούνται ως τέλη διοδίων, θεωρώντας το αδίκημα του οδηγού ασήμαντο σε σχέση με τα κρούσματα διαφθοράς στις τάξεις των αξιωματούχων.

Το δικαστήριο της πόλη Πιντινγκσάν παραδέχθηκε σε ανακοίνωσή του ότι η υπόθεση του Σι Τζιανφένγκ προκάλεσε «την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και ζωηρή συζήτηση» και αποφάσισε τη διεξαγωγή νέας δίκης.

 Υ.Γ. ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!
ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΙΣΟΒΙΑ!
ΚΑΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ; ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ;ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ; ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΣ;;;;ΠΟΤΕ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου