"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Οι συνομιλίες ελεγκτών-πληρώματος του αεροσκάφους Κατσίνσκι

H Ρωσία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις καταγεγραμμένες συνομιλίες μεταξύ των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας του Σμολένσκ και του πληρώματος του αεροσκάφους του Πολωνού προέδρου Λεχ Κατσίνσκι, το οποίο συνετρίβη τον Απρίλιο, για να αποδείξει ότι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας δεν διέπραξαν κάποιο σφάλμα.
Η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αεροπορία (MAK), που είναι υπεύθυνη για την έρευνα, δημοσίευσε τα πρακτικά των συνομιλιών στην ιστοσελίδα της www.mak.ru.
Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει ότι οι ελεγκτές εξεπλάγησαν όταν είδαν να φτάνει το πολωνικό αεροπλάνο και προειδοποίησαν να μην γίνει προσγείωση, καθώς η ομίχλη ήταν πολύ πυκνή. «Πληροφορήθηκα ότι ένα πολωνικό Tupolev-154 πετά προς εμάς. Που να πάρει. Δεν μας ζητούν άδεια, πρέπει να τους πούμε ότι είμαστε (το αεροδρόμιο) καλυμμένοι πλήρως» από την ομίχλη, δήλωσε τηλεφωνικά ένας ελεγκτής στον επικεφαλής του.
Ο πύργος ελέγχου απευθύνεται 40 λεπτά αργότερα στο αεροσκάφος του προέδρου Κατσίνσκι, επισημαίνοντάς τους ότι το αεροδρόμιο δεν μπορεί να τους δεχτεί, επειδή η ορατότητα είναι μόλις 400 μέτρα.
«Οι συνθήκες για να σας δεχτούμε δεν πληρούνται», δήλωσε ο ελεγκτής. Ο πολωνός πιλότος του απαντά, ότι θα προσπαθήσει να προσγειωθεί και ότι θα πετάξει τελικά πάνω από τον διάδρομο, αν κρίνει πολύ επικίνδυνο το να προσγειωθεί.
Λίγο αργότερα, οι δύο ελεγκτές συμφωνούν να συστήσουν και πάλι στο αεροσκάφος να μην προσγειωθεί, αλλά καταλήγουν στην άποψη ότι αυτό εναπόκειται στο πλήρωμα «να το αποφασίσει».
Στο τελευταίο μήνυμά του, το αεροσκάφος αναφέρει ότι τα φώτα του είναι αναμμένα, πριν διακοπεί η επαφή. Οι ελεγκτές άρχισαν τότε να βρίζουν ακατάπαυστα. «Που να πάρει γαμώτο, που είναι;» φωνάζει ένας από τους άνδρες του πύργου ελέγχου, «πήγε να κάνει ένα δεύτερο γύρο, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε», δηλώνει ένας άλλος λίγο αργότερα. «Γαμώτο» ουρλιάζει ένας τρίτος.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών ακολουθεί τις κατηγορίες της Βαρσοβίας, η οποία εκτιμά ότι οι Ρώσοι ελεγκτές στο αεροδρόμιο του Σμολένσκ παραπλάνησαν τους πιλότους για τη θέση του αεροσκάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου