"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Κατηγορούνται οι συγγενείς του Μπεν Αλι

Η τυνησιακή τηλεόραση μετέδωσε σήμερα ότι 33 μέλη της οικογένειας του Ζιν ελ-Αμπιντίν Μπεν Αλι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για «εγκλήματα κατά της Τυνησίας», ενώ ταυτόχρονα παρουσίαζε εικόνες από χρυσό και κοσμήματα που κατασχέθηκαν.
«Θα γίνουν ανακρίσεις προκειμένου τα άτομα αυτά να αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη», αναφέρεται σε ανακοίνωση «επίσημης πηγής» που διαβάστηκε στην κρατική τηλεόραση.
Στην ανακοίνωση ζητείται συγγνώμη γιατί δεν δίδονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μέλη της οικογένειας.
Νωρίτερα σήμερα, η μεγαλύτερη αδελφή του έκπτωτου προέδρου της Τυνησίας Μπεν Άλι απεβίωσε μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη.
Η 73χρονη Ναΐμα Μπεν Άλι ήταν ιδιοκτήτρια δύο πολυτελών κατοικιών κοντά στο τουριστικό θέρετρο Χαμαμέτ, που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα νοτίως της Τύνιδας, οι οποίες λεηλατήθηκαν και κάηκαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων.
Μετά την πτώση του αδελφού της από την προεδρία της Τυνησίας και την σύλληψη αρκετών μελών της οικογένειάς της, η Ναΐμα, η οποία αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, δεν άντεξε και απεβίωσε σε νοσοκομείο της Σους, όπου επίσης ήταν ιδιοκτήτρια μιας βίλας, σύμφωνα με την εφημερίδα Echourouk.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου