"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κίνδυνος – θάνατος για το υπέδαφος της Ελλάδας

toxic-sign-sas

Χωματερή με τα πλέον επικίνδυνα απόβλητα της Ευρώπης, έχει αποφασίσει να κάνει την Αλβανία, ο Σαλί Μπερίσα!
Συμφώνως με αρκετά δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου, το τελευταίο χρονικό διάστημα, επισημαίνεται ότι εκπονείται ειδική μελέτη στην Αλβανία, προκειμένου η γείτων, να μεταβληθεί στον σκουπιδότοπο – χωματερή της Ευρώπης, με άμεσο αποτέλεσμα να μολυνθεί όλο το υπέδαφος της περιοχής, αλλά και της Ελλάδας!
Με βάση όσα είχε πει ο Αλβανός πρωθυπουργός, σε μία από τις τελευταίες συνεδριάσεις του αλβανικού υπουργικού συμβουλίου, έχει κατ’ αρχήν εγκριθεί η αποδοχή αποβλήτων από χώρες της Ε.Ε., επισημαίνοντας ότι (τάχα) πρόκειται για κοινά σκουπίδια, που θα χρησιμοποιηθούν για ανακύκλωση…
Τώρα, εάν επρόκειτο για ανακυκλώσιμα υλικά, θα ανακυκλώνονταν, όπως είναι απολύτως φυσικό, στις χώρες προελεύσεώς τους, όπου η διαδικασία αυτή, είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένη και δεν θα απαιτείτο ασφαλώς, κανενός τύπου εξαγωγή τους!
Άλλωστε, από τα 116 είδη σκουπιδιών, η Αλβανία, συμφώνως με τις τοποθετήσεις Μπερίσα, έχει αποδεχθεί τα 55, ενώ η εισαγωγή τους θα γίνει μετά την εκπόνηση της μελέτης και την σχετική απόφαση της αλβανικής κυβερνήσεως. Ο Αλβανός πρωθυπουργός ισχυρίζεται ότι, για το έργο αυτό, έχει την θετική (!) αντίδραση των περιβαλλοντικών οργανώσεων, από τις οποίες ζητά σοβαρή (;) συμμετοχή, στην εποπτεία αυτής της διαδικασίας.
Δηλωτικό της στρεβλής επιχειρηματολογίας του Σ. Μπερίσα, είναι η δήλωση ότι οι αντιτιθέμενοι στον σχεδιασμό αυτό της «υποδοχής» τεραστίων ποσοτήτων ευρωπαϊκών αποβλήτων (όλοι αυτοί) είναι «εχθροί της παγκοσμιοποιήσεως και του περιβάλλοντος και ότι χρηματοδοτούνται (!) από την μαφία!» (επί λέξει στο πρωτότυπο, «ushqehen nga mafia»).
Επιβάλλεται να υπενθυμίσουμε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο, από την μία πλευρά πως, οι Αλβανοί αλλά και οι Σκοπιανοί για πολλοστή φορά «φροντίζουν» με κάθε τρόπο, να μολύνουν το έδαφός τους με απόβλητα πάσης φύσεως (αρκεί να χρυσοπληρωθούν), με φυσικό επακόλουθο να αντιμετωπίζει και η χώρα μας, απρόβλεπτους κινδύνους, ενώ από την άλλη πλευρά, να μη λησμονηθεί πως μετά την μόλυνση του εδάφους των Σκοπίων το 1991 με νοσοκομειακά απόβλητα αλλά και γαλλικά και γερμανικά πυρηνικά απόβλητα, έναντι τότε 200 εκατ. $, την πορεία αυτή συνεχίζουν τώρα, «αντιγράφοντας» εκείνες τις αποφάσεις και οι Αλβανοί.
Πριν μόλις λίγα χρόνια, στην Μεγάλη Λίμνη των Πρεσπών, ευρέθησαν να επιπλέουν πολλά βαρέλια αποβλήτων, με χημικά δηλητήρια, από την Ε.Ε., μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα!
Το θέμα έφερε στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος που ερωτά τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα τα εξής:

1. Έχει λάβει γνώση το Υπουργείο, των δηλώσεων, ενεργειών και αποφάσεων του Αλβανού πρωθυπουργού, αλλά και του αλβανικού υπουργικού συμβουλίου, για την μετατροπή της γείτονος, σε σκουπιδότοπο – χωματερή κάθε είδους και τύπου επικίνδυνων αποβλήτων των Ευρωπαϊκών χωρών; Πώς τοποθετούμεθα;
2. Πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει η χώρα μας, τον άμεσο αυτόν κίνδυνο εκτεταμένης μολύνσεως στις συνοριακές μας περιοχές, από την αδιάφορη αλβανική συμπεριφορά; Έχουμε καταστήσει σαφή και κατηγορηματική την αρνητική θέση μας, στην Αλβανική κυβέρνηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου