"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

«Φιλάδελφη» η Εκκλησία με Σιωνιστές – Ισλαμιστές

Και… ανάδελφη με τον "αδελφό" Σεραφείμ και τα οικονομικά της!
new_disΔύο είναι τα αλληλένδετα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν από τη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας: Πρώτον, άφησε ουσιαστικά μόνο του τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στα «μέτωπα» που έχει ανοίξει με τους Σιωνιστές και τους Ισλαμιστές και δεύτερον, ρίχνει το βάρος της στα οικονομικά ζητήματα και το πως δεν θα έχουν την… τύχη των Δημοσίων υπαλλήλων οι ιερείς.  
Ζήτημα πρώτο: Σεραφείμ. Αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΙΣ: «Μετά από επιστολή, η οποία εστάλη στην Ιερά Σύνοδο από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να αποστείλει απαντητικό έγγραφο, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι:
1. Η Ορθόδοξη Εκκλησία, καταδικάζει κάθε μορφή φυλετισμού και διακρίσεως σε βάρος οιουδήποτε ανθρώπου επί τη βάσει φυλετικών, πολιτισμικών, θρησκευτικών, ή άλλων διαφορών.
2. Ειδικώτερα, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, εξεδήλωσε πάντοτε τα φιλάδελφα αισθήματά Της για τους Έλληνες που ακολουθούν την Εβραϊκή Θρησκεία.
3.  Τέλος, η Εκκλησία μας, κατά τα γεγονότα του Β´ Παγκοσμίου πολέμου, εμπράκτως πρωτοστάτησε και εκινδύνευσε με αυτοθυσία, για να προστατεύσει τούς εν Ελλάδι διαβιούντες Εβραίους από την ναζιστική επιβουλή.
4.  Στην Αγιωτάτη Εκκλησία της Ελλάδος, έκαστος Επίσκοπος διατηρεί την αυτονομία εκφράσεως των απόψεών του, των οποίων φέρει την ευθύνη και την απόδειξη.
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος και περί των Μουσουλμάνων και μάλιστα των εν Ελλάδι διαβιούντων, αναφέρει ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος καταδικάζει κάθε μορφή φυλετικής και θρησκευτικής διακρίσεως, με φιλάδελφη δε αγάπη προσπαθεί κάθε ημέρα να ανακουφίζει τις ανάγκες και τα αναφυόμενα προβλήματά τους».

Η ΔΙΣ με απλά ελληνικά αφήνει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ο Μητροπολίτης Πειραιώς, που σημειωτέον είναι μέλος και "αδελφός" της, και εκείνη προτιμά να είναι «φιλάδελφη» και μακριά από «φυλετισμούς». Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό με Αρχιεπίσκοπο τον Ιερώνυμο για να είμαστε ειλικρινείς.
Τώρα γιατί αποφάσισε να συναντηθεί και τι είπε με τον υπουργό Εξωτερικών και αντιπρόεδρο του Ισραήλ κ. Α. Λίμπερμαν, που βρίσκεται στην Αθήνα, θα περιμένουμε κανένα εκκλησιαστικό… Wikileaks να το μάθουμε.
Ζήτημα δεύτερο: Οικονομικό. Ο Συνοδικός Σύνεδρος, Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ενημέρωσε το Σώμα για την συνάντηση, την οποία είχε με τους αρμόδιους Παράγοντες των Υπουργείων Εσωτερικών, Αποκεντρώσεως και Ηλεκτρονικής Διακυβερνήσεως και Οικονομικών, σχετικά με την Εγκύκλιο με θέμα «Προγραμματισμός Προσλήψεων Προσωπικού έτους 2011».
Στη συνέχεια οι Αρχιερείς τοποθετήθηκαν επί του θέματος αυτού και ομοφώνως αποφασίσθηκε, να συγκληθεί εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου με μοναδικό θέμα: «Επί ζητημάτων Εφημεριακού Κλήρου».
Στο δια ταύτα, στην Εκκλησία φοβούνται ότι θα εφαρμοσθεί και στους ιερείς το δόγμα Ραγκούση στο Δημόσιο τομέα «μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις» και προσπαθούν να προλάβουν τις αναπόφευκτες (;) εξελίξεις. Εκεί να είστε σίγουροι ότι δεν χωρούν «φιλάδελφα» αισθήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου