"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κρατικό Νίκαιας: Εκτός εφημερίας 10 βασικά τμήματα

Λόγω των περικοπών των αμοιβών τους για υπερωριακή απασχόληση, οι γιατροί στο Κρατικό Νίκαιας αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα προγράμματα πρόσθετων εφημεριών, με αποτέλεσμα 10 βασικά τμήματα του νοσοκομείου θα βρίσκονται εκτός εφημερίας από το Σάββατο.

Εκτός λειτουργίας θα είναι οι δύο χειρουργικές κλινικές, το θωρακοχειρουργικό, το παιδοκαρδιοχειρουργικό, η μονάδα εντατικής θεραπείας, η μονάδα νεογνών, το πνευμονολογικό, το αναισθησιολογικό και το ωτορινολαρυγγολογικό, τα οποία θα λειτουργούν μόνο στο πλαίσιο τακτικού ωραρίου, όπως αναφέρει «Το Έθνος».

Από την αρχή του έτους, οι γιατροί έχουν αποσυρθεί από τα προγράμματα πρόσθετων εφημεριών, λόγω περικοπών που υπέστησαν οι αμοιβές τους για υπερωριακή απασχόληση που πραγματοποίησαν το τελευταίο τετράμηνο του 2010. Εκτελούν μόνο τις τακτικές εφημερίες και από τα μέσα του μήνα παύουν να εφημερεύουν.

Το αδιέξοδο αυτό προέκυψε μετά από πρόσφατη απόφαση του υπουργού Υγείας και του υφυπουργού Οικονομικών σύμφωνα με την οποία μπήκε όριο στα κονδύλια των εφημεριών κάθε νοσοκομείου. Στην περίπτωση του Κρατικού Νίκαιας αυτό οδήγησε σε «ψαλίδι» δεδουλευμένων εφημεριών από τον Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο του 2010.

Οι γιατροί πρόκειται να διεκδικήσουν δικαστικά τα δεδουλευμένα τους, χαρακτηρίζοντας την παραπάνω απόφαση προδήλως παράνομη, καθώς εφαρμόζεται αναδρομικά, επιχειρεί περικοπή δεδουλευμένων και τροποποιεί πρόσφατο νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου