"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Εμπαιγμός δημοσιογράφων από Λοβέρδο

Απαξιωτική συμπεριφορά προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπουργείου Υγείας επέδειξε νωρίτερα σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος, προκαλώντας την αποχώρησή τους από την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.
Η ιστορία έχει ως εξής: με αφορμή την παρουσίαση ενός νομοσχεδίου την Παρασκευή στο υπουργικό συμβούλιο, ο υπουργός Υγείας προγραμμάτισε για σήμερα στις 12:00 συνέντευξη Τύπου στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου στην οδό Αριστοτέλους. Θέμα της το εν λόγω νομοσχέδιο και άλλα θέματα του υπουργείου.
Στις 8:30 σήμερα το πρωί οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους με το οποίο ενημερώθηκαν ότι τελικά η συνέντευξη Τύπου δεν θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Αριστοτέλους, αλλά στο κτίριο του υπουργείου Υγείας που βρίσκεται επί της Κηφισίας, κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Παρά την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής, οι δημοσιογράφοι μετέβησαν στην Κηφισίας.
Σαν να μην έφτανε η ταλαιπωρία τους, αφού ως γνωστόν το Κέντρο «βολεύει» περισσότερο για τέτοια θέματα, ο κ. Λοβέρδος από τις 12 που είχε προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου και μέχρι τις 12:55, δεν είχε δώσει σημείο ζωής!
Αντ’ αυτού συνεργάτες του ενημέρωναν ότι βρίσκεται σε συσκέψεις και γι’ αυτό καθυστερεί να εμφανιστεί.
Θορυβούμενος, όταν πληροφορήθηκε ότι στις 12:45 αποχώρησε η πρώτη φουρνιά δημοσιογράφων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τηn απαράδεκτη συμπεριφορά του, εμφανίστηκε 10 λεπτά αργότερα.
Στις 12:55 πλέον και ενώ ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι, ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε προσπαθώντας να τους μεταπείσει να παραμείνουν για τη συνέντευξη Τύπου.
"Με προσβάλλετε" τους είπε.
"Εσύ μας προσβάλλεις, άλλαξες μέρος, σε περιμέναμε και μία ώρα" του είπαν οι δημοσιογράφοι, ενώ στην πρότασή τους να δώσει αύριο τη συνέντευξη Τύπου, τους είπε ότι δεν γίνεται γιατί απόψε πάει Βρυξέλλες.
Εκτός από την ένταση Λοβέρδου-δημοσιογράφων, σημειώθηκε και φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε ένα νομικό σύμβουλο του υπουργού και της δημοσιογράφου Νανάς Νταουντάκη.
Να μην παραλείψουμε βέβαια ότι αυτή που δυσαρεστήθηκε περισσότερο, είναι η Πετρούλα του Star που έσπευσε από νωρίς να «καλύψει» τις αλλαγές στο χώρο της Υγείας!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κρατούσε στηθοσκόπιο και ήθελε να εξετάσει τον υπουργό!
Όταν μάλιστα είδε τους... συναδέλφους της να αποχωρούν, τους παρακάλσεσε να μείνουν για να της κάνουν παρέα.
Μέχρι να εξετάσει τον υπουργό φυσικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου