"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Έφηβος έπεσε από τρένο εν κινήσει


Το ριψοκίνδυνο χόμπι ενός εφήβου στην Βρετανία, το train surfing, τον οδήγησε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένο.
Το 17χρονο αγόρι έπεσε από το τρένο, αφού κρεμόταν επί αρκετά λεπτά και για απόσταση μεγαλύτερη του ενός χιλιομέτρου. Όλα αυτά στους -6 βαθμούς Κελσίου.
Ένας επιβάτης είδε το αγόρι να πέφτει και κάλεσε τις αρχές. Η αστυνομία και σωστικά συνεργεία διέκοψαν την κυκλοφορία και ξεκίνησαν να ψάχνουν τις σιδηροδρομικές γραμμές για τον άμυαλο νεαρό.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ακινητοποιημένος, με τραυματισμούς στο κεφάλι και την πλάτη. Ευτυχώς, η κατάστασή του είναι σταθερή, ενώ οι γιατροί εκτιμούν ότι οι τραυματισμοί δεν θα του αφήσουν κάποιο μόνιμο πρόβλημα.
Ένας από τους διασώστες είπε ότι το επικίνδυνο αυτό «παιχνίδι» συχνά καταλήγει σε σοβαρούς, αν όχι θανάσιμους τραυματισμούς. Πρόσθεσε ότι αλλαγές στο σχεδιασμό των νέων συρμών έχουν οδηγήσει σε μείωση των περιστατικών “train surfing”, που παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη δραστηριότητα. Η βρετανική αστυνομία διενεργεί κοινές επιχειρήσεις και ενημερωτικές δράσεις με τις εταιρείες σιδηροδρόμων, για να μπει τέλος στο ριψοκίνδυνο αλλά δημοφιλές χόμπι.
Τον περασμένο Ιούλιο, ένας ακόμη έφηβος συνελήφθη «στα πράσα» από την αστυνομία του Έσεξ, κάνοντας train surfing. Οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου αφέθηκε με περιοριστική εντολή και πρόστιμο 20 λιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου