"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη – Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων


Στην χθεσινή εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη παρακολουθήσαμε όλοι (όχι με έκπληξη) τον Μπουτάρη να παραδέχεται πως είναι άνθρωπος των Εβραίων και πως η Θεσσαλονίκη είναι η Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων. Επίσης παραδέχτηκε ότι έχει συγγενείς Εβραίους και πως ο τελικός του στόχος είναι να έχει 300.000 Εβραίους τουρίστες κάθε χρόνο. Η Θεσσαλονίκη του Μπουτάρη είναι αυτή που κατοικούνταν από Εβραίους, είναι αυτή που κακώς άλλαξε την ονομασία της οδού Κεμάλ Ατατούρκ σε Παύλου Μελά (μετά τα γεγονότα του ΄55) και είναι αυτή που κατ’αυτόν δεν ήταν ποτέ ελληνική αλλά ένα οθωμανικό συνοθύλευμα λαών μέχρι και το 1912.

Εντάξει τα έχουμε ξανακούσει αυτά. Μας τα είπαν κι άλλοι προδότες πιο πριν και τα έχουμε εμπεδώσει. Αμφισβήτησαν όλοι αυτοί τη κατάληξη του Μακεδονικού αγώνα, μας είπαν για μακεδονικές διαλέκτους, αυτοχαρακτηρίστηκαν ως Οθωμανοί και άλλα πολλά... Θα μιλήσει κανείς για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας; Κανείς φίλοι μου από τους εντεταλμένους του Ισραήλ δεν πρόκειται να μιλήσει γιατί πολύ απλά ακολουθούν εντολές και μάλιστα κατά γράμμα.

Όλοι οι Έλληνες εθνικιστές γνωρίζαμε τα σχέδια τους για την Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη, όλοι ξέραμε πως ο Σόρος ήταν ο κύριος υποκινητής οποιασδήποτε ανθελληνικής προπαγάνδας στον χώρο αυτό και όλοι ξέραμε τον λόγο. Ο λόγος; Οι Εβραίοι, όπως κι ο Μπουτάρης, δεν ξεχνούν ότι κάποτε έμεναν στον χώρο της Θεσσαλονίκης και, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται σε κάποιους, πολλοί σκέφτονται να επιστρέψουν… Οπότε όταν ακούτε για 300.000 Εβραίους και 300.000 Τούρκους τουρίστες στην Θεσσαλονίκη βγάλτε την λέξη τουρίστες και βάλτε κατοίκους.

Φυσικά υπεύθυνος για όλα αυτά δεν είναι μόνο ο Μπουτάρης. Όλοι γνωρίζουν το ποιόν του και δεν θα σταθώ μόνο στο πρόβλημα του αλκοολισμού το οποίο είχε(;) αλλά και στο ότι ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να σπάει πλάκα με τις αντιδράσεις των κατοίκων. Μιλάμε για ένα άτομο το οποίο λόγω της κατάστασης του δεν θα υπολογίσει τις αντιδράσεις που μπορούν να προκληθούν από τις ενέργειες του.
Υπεύθυνοι είναι και αυτοί που τον ψήφισαν όμως! Οι λόγοι για τους οποίους ψηφίστηκε ο κρασέμπορας είναι δύσκολο να κατανοηθούν με λογική σκέψη και αν μπει κάποιος στην διαδικασία να τους κατανοήσει είναι σίγουρο πως θα απογοητευτεί από τον τρόπο σκέψης των νεοελλήνων.

Πρόβλημα τους όμως. Ο πέλεκυς θα είναι βαρύς και θα έρθει από χέρια εθνικιστών, οι οποίοι είναι οι μόνοι που αντιδρούν στα σχέδια των "μεγάλων". Βλέπετε όλοι οι πολιτικοί περάσαν το στάδιο του να φοβούνται τους "μεγάλους" και έφτασαν στο στάδιο να είναι πιστοί ακόλουθοι τους. Καιρός να φοβηθούν εμάς τότε, κάτι το οποίο ήδη έχει αρχίσει να γίνεται.
Χ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου