"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Σουηδία: 200 ένοπλοι ισλαμιστές στη χώρα


Τρεις μέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Στοκχόλμη, η εθνική Αστυνομία Ασφαλείας της Σουηδίας εκτιμά...
 
Σουηδία: 200 ένοπλοι ισλαμιστές στη χώρα
ότι στη σκανδιναβική αυτή χώρα βρίσκονται περίπου 200 ένοπλοι ισλαμιστές, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Aftonbladet.

Ο αριθμός αυτός αναφέρεται σε έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία Ασφαλείας, κατ΄εντολήν της κυβέρνησης, στις αρχές του χρόνου, με θέμα την έκταση της ακραίας ισλαμικής δράσης στη χώρα.

Μέχρι και το 80% των ενόπλων εκτιμάται ότι ανήκουν σε διάφορα δίκτυα, οι υπόλοιποι είτε έχουν διασυνδέσεις με το εξωτερικό είτε όχι, έγραψε η Aftonbladet.

Η έκθεση αναμένεται να δημοσιοποιηθεί επισήμως αύριο Τετάρτη.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία Ασφαλείας συνεχίζει την έρευνα για την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε το Σάββατο στο κέντρο της Στοκχόλμης. Ο βομβιστής καμικάζι, ένας Ιρακινός μετανάστης στη Σουηδία, ήταν το μοναδικό θύμα από την επίθεση κατά την οποία τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι.

Χθες Δευτέρα, η Αστυνομία Ασφαλείας ανακοίνωσε ότι στις έρευνές της θα συνδράμει το FBI.

Ο επικεφαλής του Σώματος δήλωσε σήμερα ότι οι αρχές επιδιώκουν να πληροφορηθούν που εκπαιδεύτηκε ο καμικάζι πριν από την επίθεση.

Η Σουηδία συνεργάζεται επίσης με τις βρετανικές αρχές καθώς ο δράστης είχε ζήσει και σπουδάσει εκεί. Η αστυνομία χθες ερεύνησε το σπίτι του στο Λούτον, στο βόρειο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου