"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Δεν θα ξαναπερπατήσει ο γερμανός ακροβάτης

Ο 23χρονος γερμανός, που τραυματίστηκε σοβαρά όταν προσπάθησε να κάνει ένα ριψοκίνδυνο ακροβατικό live σε τηλεοπτική εκπομπή, δεν θα ξαναπερπατήσει κανονικά δήλωσε σήμερα ο γιατρός που τον παρακολουθεί.
Ο Samuel Koch υποβάλλεται ακόμα σε θεραπεία σε μία κλινική για παραπληγικούς στην Ελβετία. Τις πρώτες ώρες της νοσηλείας του μετά το ατύχημα, οι γιατροί τον είχαν θέσει σε τεχνητό κώμα.
«Δεν θα έχει ποτέ μία κανονική ζωή, όπως οι άνθρωποι που δεν έχουν υποστεί τραυματισμούς», δήλωσε ο γιατρός του. «Δεν θα περπατήσει κανονικά ποτέ ξανά».
Οι γιατροί επιβεβαίωσαν άλλωστε ότι υπάρχουν σημάδια παράλυσης στα χέρια και τα πόδια του, όμως δήλωσαν ότι η κατάστασή του είναι σταθερή.
Ο Koch υπεβλήθη σε δύο εγχειρήσεις στη Γερμανία προτού μεταφερθεί στην Ελβετία, όπου βρίσκεται ακόμη στην εντατική.
Ο 23χρονος είχε προσπαθήσει να κάνει μία τούμπα πάνω από ένα κινούμενο αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια του άλματός του, πάνω από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του στην γερμανική τηλεοπτική εκπομπή "Στοιχηματίζω ότι...;" (Wetten, Dass...?) στις 4 Δεκεμβρίου, ο Koch χτύπησε στην οροφή του αυτοκινήτου με το κεφάλι και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου