"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Απεργιακή θύελλα

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, αντιδρώντας στο κυβερνητικό...
 
Απεργιακή θύελλα
πολυνομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στη Βουλή.

 
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


Σοβαρότατα προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει από την Τρίτη έως και την Πέμπτη το επιβατικό κοινό. Σήμερα δεν θα κινηθεί κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς, ενώ τα τρένα του ΟΣΕ, ουσιαστικά δεν θα κινηθούν, καθώς τα σωματεία των εργαζομένων έχουν εξαγγείλει τρίωρες στάσεις εργασίας σε διαφορετικές ώρες.


Την Τετάρτη, ημέρα της Γενικής Απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί, έως τις 9 το βράδυ και το Μετρό και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, προκειμένου να μεταφέρουν τους εργαζόμενους στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο. Την ίδια ημέρα, ακινητοποιημένα θα μείνουν οι τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού.


Την Πέμπτη, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τα σωματεία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προσανατολίζονται και για νέα 24ωρη απεργία, ενώ την ίδια ημέρα, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός θα μείνουν ακινητοποιημένα, αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει ήδη εξαγγείλει 24ωρη απεργία.


Οδηγοί ταξί


Οι οδηγοί ταξί αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργία της Τετάρτης με 4ωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ αποφάσισαν, φέτος, λόγω της οικονομικής κρίσης να μην εισπράττουν δώρο Χριστουγέννων.


Ματαίωση πτήσεων


Πάνω από 140 πτήσεις της Olympic Air, δεν θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα, εξαιτίας της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στη γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ.


Τράπεζες


Παράλληλα, οι τράπεζες, όπως αποφάσισε η ΟΤΟΕ, θα απεργήσουν την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ απεργία διαρκείας ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι της ΑΤΕ.


Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης


Τα ΜΜΕ, από την πλευρά τους, θα απεργήσουν την Τετάρτη, την Παρασκευή και το Σάββατο με τρεις 24ωρες απεργίες.


Δικαστικοί υπάλληλοι-Εργαζόμενοι ΟΤΕ


Η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, όπως και η ΟΜΕ-ΟΤΕ ανακοίνωσαν ότι σήμερα, θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική τρίωρη στάση εργασίας από 12 μ. έως 3 μ.μ, όπως και στη Γενική Απεργία της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου