"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ιδού οι… απελευθερωτές των …λαών



Οι εικόνες είναι αποκρουστικές. Στρατιώτες του Αμερικανικού Στρατού σκότωναν αθώους πολίτες και στη συνέχεια φωτογραφίζονταν με τα σώματά τους. Τη Δευτέρα, το Spiegel δημοσίευσε μερικές από τις φωτογραφίες - και ο στρατός των ΗΠΑ αντέδρασε αμέσως με μια συγγνώμη. Ακόμα, το ΝΑΤΟ φοβάται ότι οι αντιδράσεις στο Αφγανιστάν θα μπορούσε να είναι βίαιες.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ εκφράζουν την ανησυχία ότι οι αντιδράσεις μπορεί να είναι έντονες στη δημοσίευση των φωτογραφιών που τεκμηριώνουν δολοφονίες που διαπράχθηκαν από αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν. Οι εικόνες εμφανίστηκαν στην πιο πρόσφατη έκδοση του Spiegel, το οποίο κυκλοφόρησε στα περίπτερα τη Δευτέρα.
Αμερικανίδα χασάπισα Χίλαρι Κλίντον έχει ήδη τηλεφωνήσει με τον Αφγανό ομόλογό της για να συζητήσουν την κατάσταση. Η υπόθεση απειλεί τις ήδη εύθραυστες σχέσεις ΗΠΑ-Αφγανιστάν σε μια εποχή που οι δύο χώρες διεξάγουν διαπραγματεύσεις πάνω από στη δημιουργία μόνιμων αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στο Αφγανιστάν. " Οι δράσεις που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, είναι "αποκρουστικές για μας ως ανθρώπινα όντα και σε αντίθεση με τα πρότυπα και τις αξίες των Ηνωμένων Πολιτειών."
Οι δράστες αποτελούν μέρος μιας ομάδας αμερικανών στρατιωτών που κατηγορούνται για διάφορες δολοφονίες. Τα στρατοδικεία αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα.
Τα μέλη της ομάδας σκότωσαν αθώους αμάχους στο Αφγανιστάν και στη συνέχεια έβγαζαν φωτογραφίες με τα θύματά τους.
/ixnos

1 σχόλιο: