"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ Ο "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΣΤΟ NEWSBOMB!

Ο ΜΕΓΑΣ...ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ-ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ,ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ!

Κι όχι μόνο αυτό,αλλά μας προτρέπει,όπως αποκάλυψε πρώτο το Paspartou,,να κλικάρουμε στο "ALBANEWS.GR"!!!

Δηλαδή,ο...ενημερωτής της κοινής γνώμης για Εθνικά Θέματα κλπ,κάνει μπίζνες και με αλβανο-σάιτ,γνωρίζοντας πως θα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα από τους συγκεκριμένους "μετανάστες"!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ emails ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ:ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ:ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟ...ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ!

hellas-orthodoxy
hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου