"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

“Φύλλο και φτερό” οι συναλλαγές του Άκη με το Χ.Α

Eλεγχο για όλες τις συναλλαγές που διενήργησαν σε μετοχές από το 1989 έως σήμερα ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος και τα μέλη της οικογένειάς του διενεργεί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Με επιστολή της προς όλες τις χρηματιστηριακές στις 17/1, η ΕΚ ζητά να της γνωστοποιηθούν εντός 5 εργάσιμων ημερών αναλυτικές καταστάσεις με συναλλαγές επί μετοχών για τον πρώην υπουργό, Απόστολο - Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο, την κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου και το γιο του Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο.
Επισης, ζητά αντίστοιχα στοιχεία για την πρώην σύζυγό του, Moldenhauer Gudrun για την περίοδο 1989 - 2003, καθώς και για τη νυν, Βασιλική Σταμάτη από το 2003 έως και σήμερα.
Τέλος, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή της η ΕΚ, ο έλεγχος διενεργείται στα πλαίσια του πόθεν έσχες που έχει διαταχθεί από την Επιτροπή Ελέχου των Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων των υποψήφιων Βουλευτών και των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης των Πολιτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου