"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Γκιουλ: “Η Τουρκια δεν είχε πρόθεση σφαγής των Αρμενίων”

Η Τουρκία για μία ακόμα φορά αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι διέπραξε γενοκτονία κατά των Αρμενίων, δια στόματος του προέδρου της Δημοκρατίας της χώρας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, μπροστά στην Ολομέλεια της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Ερωτώμενος από Αρμένιο βουλευτή, για το αν θα πρέπει, επιτέλους, η Τουρκία, να αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων, προκειμένου να λάβει τη θέση της μεταξύ των πολιτισμένων χωρών, ο Τούρκος Πρόεδρος υποστήριξε ότι τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την εποχή στην Τουρκία προκλήθηκαν από τις μαζικές μετακινήσεις και την συμπεριφορά των ίδιων των λαών που ζούσαν στο τουρκικό έδαφος.
«Για να χαρακτηρισθεί γενοκτονία η συμπεριφορά μας έναντι των Αρμενίων εκείνη την εποχή», τόνισε, «θα πρέπει να αποδειχθεί ότι υπήρχε, από την πλευρά της Τουρκίας, πρόθεση σφαγής».
«Έχουμε προτείνει να δημιουργηθεί μία διεθνής επιτροπή, η οποία θα διερευνήσει όλα τα αρχεία και τα στοιχεία της εποχής εκείνης, προκειμένου να αποδειχθεί ότι πράγματι διεπράχθη γενοκτονία», κατέληξε.
«Εμείς θα ανοίξουμε όλα τα αρχεία μας, θα τα παραδώσουμε σ' αυτήν την Επιτροπή και θα αποδεχθούμε το όποιο πόρισμα βγάλει», διαβεβαίωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου