"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Έξαλλος ο Μπερλουσκόνι


Οργισμένη παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή, αφιερωμένη στο σκάνδαλο «Ρούμπι», έκανε χθες το βράδυ ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι χαρακτηρίζοντας την "τηλεοπτικό οίκο ανοχής".
Ο Καβαλιέρε παρενέβη τηλεφωνικά στο τέλος της εκπομπής L'Infidele, του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου Telecom Italia, κανάλι 7, και επετέθη στον παρουσιαστή λέγοντάς του ότι έκανε την εκπομπή με τρόπο "αξιοκαταφρόνητο, επονείδιστο, αποκρουστικό" με βάση "λανθασμένες απόψεις, μακριά από την πραγματικότητα και την αλήθεια".
Χωρίς να σταματήσει και να ακούσει την απάντηση του δημοσιογράφου, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που κατηγορείται σε αυτήν την υπόθεση για εκπόρνευση ανηλίκου και κατάχρηση εξουσίας, συνέχισε: "λέτε πράγματα διαστρεβλωμένα και εγώ ξέρω τι λέω, ενώ εσείς δεν ξέρετε".
Οργισμένος , ο δημοσιογράφος τον αποκάλεσε αγροίκο και τον προέτρεψε να παρουσιασθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, αντί να ξεθυμαίνει στην τηλεόραση.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός κατηγορείται ότι πλήρωσε για τις υπηρεσίες της Ρούμπι, κατά κόσμον Καρίμα Ελ Μάχρουγκ, μίας Μαροκινής, η οποία την εποχή των γεγονότων ήταν ανήλικη και ότι την αποφυλάκισε όταν είχε συλληφθεί για κλοπή.
Μπερλουσκόνι και Ρούμπι διέψευσαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις, αλλά ο Τύπος δημοσίευσε καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δεκάδες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και μαρτυρίες ενοχοποιητικές για τον Καβαλιέρε.
Σύμφωνα με τις διαρροές αυτές, πολλές νεαρές γυναίκες διηγήθηκαν ότι συμμετείχαν σε στριπτίζ και πάρτι οργίων με αντάλλαγμα υψηλές χρηματικές αμοιβές, δωρεάν στέγη, κοσμήματα και άλλα δώρα.
Ο Μπερλουσκόνι υπερασπίσθηκε τον εαυτό του κατηγορώντας την εισαγγελία του Μιλάνου ότι εκμεταλλεύεται πολιτικά την υπόθεση και αρνήθηκε να καταθέσει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου