"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

«Βιομηχανία» πώλησης βρεφών

Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος εμπορίου βρεφών βρίσκεται η ασφάλεια Αττικής, μετά από έρευνες οκτώ μηνών και σε ταυτόχρονη επιχείρηση με τις Αρχές της Βουλγαρίας.
Συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα στην Ελλάδα και πέντε στην Βουλγαρία.
Το κύκλωμα έβρισκε γυναίκες ρομά, τους έταζαν μεγάλο χρηματικό ποσό με την προϋπόθεση να μείνουν έγκυες και στη συνέχεια τις μετέφεραν στην Ελλάδα για να γεννήσουν. Τα παιδιά πουλούσαν έναντι αδράς αμοιβής, σε ζευγάρια Ελλήνων.
Η αμοιβή για την πώληση του βρέφους έφτανε μέχρι και τις 25.000 ευρώ.
Όσες από τις γυναίκες αρνούνταν να παραδώσουν τα νεογέννητα, τους τα αφαιρούσαν δια της βίας και με την χρήση πλαστών εγγράφων, κατόρθωναν να αποκτήσουν τα απαραίτητα έγγραφα.
Από την συνεργασία των δύο χωρών, έχουν εντοπισθεί τουλάχιστον 17 γυναίκες, οι οποίες το τελευταίο έτος, μεταφερθήκαν στην χώρα μας και γέννησαν σε ελληνικά νοσοκομεία, ενώ τα νεογέννητα στην συνέχεια υιοθετήθηκαν από ελληνικές οικογένειες.
Σε ταυτόχρονη επιχείρηση στην Αθήνα, τη Λαμία και τις πόλεις Βάρνα, Μπουργκάς και Γιαμπόλ της Βουλγαρίας, η οποία άρχισε σήμερα εξαρθρώθηκε η οργάνωση, συνελήφθη ο αρχηγός της στη Λαμία και βρέθηκε στο σπίτι του, 25 ημερών βρέφος, το οποίο είχε αφαιρεθεί από την 29χρονη φυσική του μητέρα, υπήκοο Βουλγαρίας, δια της βίας και προοριζόταν προς πώληση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο πρωινές ώρες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου